اومدیم خونع فامیلامون باهم رفتیم میوه بخریم هر کیلو میوه قیمتش چن برابر محل زندگی ما ک خیلی کوچیکع بود اصن همع چیز یجور عجیب غریب فضایی و گرون بود ادم سریع پولش تموم میشع ک مثلا ی معلم ک ت روستاس با ی معلم ک تو تهرانع هر دو حقوق یکیع خو اونی ک ت تهرانع هیچی براش نمیمونع
خیلی ممنونم لطف کردین اره باید خیلی بگرده ادم، من حوصلهم نمیکشه چند ساله یا میرم تولیدیهای هفت تی ...
کدوم منطقه هستین ؟
برادر من برلی لباس میره فردیس کرج میگه برای اقایون تنوع بیشتر از تهرانه یکبار باهاش رفتم خوب بود قیمتهاش هم مناسب بود بیشتر کارهاش سطح متوسط بود اما میچرخیدی تک و توک کار خیلی شیک هم پیدا میشد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ن اینجور نیست .من بندر عباسم ..از لحاظ پوشاک تهران خیلی ارزونتره کفش و اینا ..میوه وتربار هم ارزوتره .. نا وقتی میریم مسافرت مشهدو شمال و شهرای اونور اینو کامل حس میکنیم..شمال تفاوت قیمتش با تهران کمه ولی ب مسافرا گرون حساب میکنن ..درکل پوشاک اونورا عالیه لباس خونگی اینا صندل
من کرجم ماهی ۲۰ فقط کرایه میدیم ولی دیگه اونجوری نیست که با ۲۰ تومن بشه زندگی کرد
کرایه خونه تو تهران سر سام آوره...یعنی خدا به داد مستأجرا برسه...انشاله که زود زود خودت صابخونه بشی اونوقت میبینی هزینه هات چقدر پایین میاد البته من یه زندگی معمولی رو با مسافرتهای داخلی و هزینه تحصیل و درمانی و ...رو هم دولتی تخمین زدم وگرنه مخارج متفاوته ولی قبول کن هرجور خرج کنی 100 ملیون دیگه نمیشه
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
اونکه سمت شرق هست تیراژه دو هست هیچی نداره اگر اهل برند باشی خوبه من از یک کفش فروشی اش یک بوت حرفه ای برای شرایط سخت خزیدم خیلی گرون بود اما بهترین بوت بود یعنی منو نجات داد اما تنوع نداره گرون هم هست تیراژه پونک رو منظورم هست اونجا تنوعش خوبه
کرایه خونه تو تهران سر سام آوره...یعنی خدا به داد مستأجرا برسه...انشاله که زود زود خودت صابخونه بشی ...
۱۰۰ نه ولی ۶۰ ۷۰ لازمه
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔