2777
2789
عنوان

کیا از زبان انگلیسی خوندن خسته نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 24 پست
خیلی از همکلاسیام متوجه نمیشن

من ارزومه در حد شما زبانم خوب بشه

الانم بد نیست ولی واقعا یکی از هدفامه که بتونم زبان راحت مکالمه کنم بدون اینکه کوچکترین مکثی کنم

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

آره حتی نمیتونن درست و حسابی صحبت کنن طرف ۱۰ سال کلاس زبان رفته ولی نمیتونه واضح و بدون اشتباه حرف ب ...

دلایل مختلفی میشه برای وضعیتش در نظر گرفت. شاید از رشتش خوشش نمیاد شاید کلا تن لشه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنده اینجا اعلام میکنم که برای زبان حریف میطلبم. ۱۷ سالمم هست کلاس یازدهم. البته حریف رو برای ارتقای ...

ادعایی ندارم 🤣

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

بحث ادعا نیست. بهترین روش یاد گرفتن، داشتن یه پارتنر خوب و پایس. هرجا رو که بگی امتحان کردم هعی دریغ ...

من ترس از اشتباه کردن دارم

من ترس از اشتباه کردن دارم

ببین من خودم از جملات انگیزشی و اینجور چیزا خوشم نمیاد. ولی عین حقیقته خودم تجربش کردم. تا اشتباه نکنی، به والله یاد نمی‌گیری.

این اشتباه کردن هم با پارتنر داشتن به دست میاد.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
من ارزومه در حد شما زبانم خوب بشهالانم بد نیست ولی واقعا یکی از هدفامه که بتونم زبان راحت مکالمه کنم ...

چه خوب عزیزم حتما که میتونی😍✨️✨

من خودمم ادعا ندارم که از اول خوب بودم یادمه زمانی بود که اصلا از لحجه انگلیسی که تو فیلما حرف میزدن متجوه میشدن ولی اونقدر فیلم زیر نویس دار نگاه کردم که الان میتونم متوحه بشم  یادمه اونموقع ها به هودم میگفتم وای چقدر سخته بخش شنیداری ولی الان نه 

شما هم‌میتونی همه از اول عالی نیستن✔️

چه خوب عزیزم حتما که میتونی😍✨️✨من خودمم ادعا ندارم که از اول خوب بودم یادمه زمانی بود که اصلا از لح ...

امیدوارمم

موفق باشین😍