2777
2789
عنوان

خواب دیدم اکسم مُرده

64 بازدید | 15 پست

دیشب خواب دیدم خدایی نکرده اکسم مرده🥲😂وای بچه ها اینقدرررر این خوابه واضح بود انگار واقعیییی بود عین واقعیت بود از موقعی ک سرمو گذاشتم رو بالش تا صب ادامه داشت تازه چندبارم از شدت استرس از خواب پریدم ولی باز خواب میرفتم ادامه داشت چقدر تو خواب گریه کردم😂🥲 این تعبیری چیزی نداره

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نریدی سر قبرش?

🤣🤣اتفاقا اینقدر گریه کردم براش عذاب وجدان داشتم به خودم میگفتم اون حالش بد بود چرا من اذییتش کردم خودکشی کرده بود بحساب

🤣🤣اتفاقا اینقدر گریه کردم براش عذاب وجدان داشتم به خودم میگفتم اون حالش بد بود چرا من اذییتش کردم ...

😂😂😂😂مهم نباشه برات

یه دختر لر به اسم دِنا🐣🤍https://t.me/ngr907 چنل روز مره ام

نریدی سر قبرش?

اعصابم تو زندگی:

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره شنیدم خواب مرگ کسیو ببینی عمرش طولانیه😂

نمیدونم چرا اینقدر استرس کشیدم با اینکه اذییتم کرده تازه وقتی بیدار شدم هزاربار خداروشکر کردم خواب بوده🥲😂

نمیدونم چرا اینقدر استرس کشیدم با اینکه اذییتم کرده تازه وقتی بیدار شدم هزاربار خداروشکر کردم خواب ب ...

من بودم خوشحال میشدم

آخه خیلی خیلی بم بد کرد🥲😂🚶🏻‍♀️

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..