2777
2789
عنوان

رشته های بدون کنکور یا کنکور مجدد

77 بازدید | 14 پست

به نظرتون این چند ماه باقی مونده رو بشینم بخونم برای کنکور و نهایی ها یا اینکه برم بهمن با سوابق انتخاب رشته کنم و برم دانشگاه های بدون کنکور ؟ تروخدا کمک کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره هدفت چیه؟ رشته های بدون کنکور بگیر نگیر داره اگه زرنگ باشی میشه باهاش کار کرد اما خیلیا ه ...

هدلم فیزیو تراپی رسته ای که بهش علاقه داشتم همیشه تا ابد اما خب نمیدونم اگه بخونم کنکور رو میتونم بیارم یا نه از طریق میترسم اگه برم رشته های بدون کنکور حسرتش یه عمر باهام بمونه 

هدلم فیزیو تراپی رسته ای که بهش علاقه داشتم همیشه تا ابد اما خب نمیدونم اگه بخونم کنکور رو میتونم بی ...

خب اگه این مدلی هستی و راهی جز کنکور نداری بخون این مدت رو ، بستگی به پایه ات داره ولی اگه روی نهایی ها سرمایه گذاری کنی ، راحت میتونی ترازت رو بکشی بالا

خب اگه این مدلی هستی و راهی جز کنکور نداری بخون این مدت رو ، بستگی به پایه ات داره ولی اگه روی نهایی ...

اره امیدوارم ، از طرفی میدونی اکسم از شهرمون رفت قم و وقتی رفت قرار شد منم واسه کنکور بخونم و برم اما پارسال نشد ، و اونم جا در جا بهم خیانت کرد ، میخام هرجوری شده برم و بهش بگم بیا من اومدم اما تو دیگه منو نداری میخام حرسش بدم اما از طرفی میگم اینجوری یه عمر آینده خودمو سر رشته الکی تلف میکنم 🫠

اره امیدوارم ، از طرفی میدونی اکسم از شهرمون رفت قم و وقتی رفت قرار شد منم واسه کنکور بخونم و برم ام ...

متوجه قضیه نشدم ولی خب کلا اگه جدی میخوای برای کنکور شروع کنی این حاشیه های ذهنی رو باید بذاری کنار چون ناخوداگاه وسط درس فکرت رو درگیر خودش میکنه و اون بازده رو نداره درس خوندنت ، همیشه کاری که دوست داری  و فکر میکنی درسته رو با مشورت آدمای با تجربه انجام بده فارغ از اینکه دیگران چه فکری درباره تو میکنن