2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم اصلا الان هوا سرده همینجوری میرم بیرون جالبه اصلا هیچ وقتم عرق نمیکنم

نه من گرممم میسه خیلییبی زیاد زوری که دیگه برفی می‌بارید هوا سردرد بودن مدرسه ها رو بخاطر سرما تعطیل کرده بودند رفته بودیم کلاس تقویتی همه از سرما یخدمیزدن من عین خیالم نبود حتی استادمون با اینکه کنار شوفاژ بود از سرما میلرزید

🤣🤣🤣🤣🤣

نه من گرممم میسه خیلییبی زیاد زوری که دیگه برفی می‌بارید هوا سردرد بودن مدرسه ها رو بخاطر سرما تعطیل ...

خخخ دیگه مرزاشو رد کردیم منم حتی در خونه رو باز میکنم 

سررررد میشه بعدش شوهرم جیغ ای یخ زدم خخخ

خخخ دیگه مرزاشو رد کردیم منم حتی در خونه رو باز میکنم سررررد میشه بعدش شوهرم جیغ ای یخ زدم خخخ

آره ما یاخته ی جدا بافته ایم🤣🤣🤣

چه جالللب که آقایون سردشون میشه دوتا از سه تا از اساتید ما 

یکیشون که خودش گفته از اول سردش میشه به شوخی 

یه استادمون هم هی میخواست بگه اگه هوا سرده ببندیم ببندیم ما می‌گفتیم نه آخر خودش رفت بست البته همه سردش بودن از چندتا لباس پوشیده بودن فقط برای لج معلم اما من باز لباس هایی که گرمم نشه چون میپزم🤣

یه ستادمون هم الکی بهونه میاره میگه سرما میخورید نمی‌تونید امتحان بدید 🤣🤣

عجیبه که میگن آقایون گرمشون میشه کووووو؟

ما که ندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره ما یاخته ی جدا بافته ایم🤣🤣🤣چه جالللب که آقایون سردشون میشه دوتا از سه تا از اساتید ما یکیشون ...

عجب دانش آموزان شیطونی خخخخ بیچاره معلم 

آره واقعا ینی همه مردا سردشونه همش هر کی دیدم از سردی میناله مرد بود 

چند شب پیش خونه مادر شوهرم بودم پدر شوهرم جفت بخاری که سردمه مادرشوهرمم همینطور گفتن بهم سرده نه منم خیلی رک گفتم اره من کم مونده پخته بشم گفتن ینی گرمه خخخخهخخخخخخخخخ

من خیلی دلم میخاد یکم از این گرمیم کم بشه

بآبا ولش کن مردم سردشونه از بس کم خونی دارند 

الان آجیم   اونقدررررر کم خونه داررررره  همه جارو گرم میکنه

اصلااا نمیشه لفت خونشونننننن من وم درشون که میرسم خیس عرق میشم خونه اشوننننن جهنممممممممممه از بس گرمه