2777
2789
عنوان

حموم بودم مادرشوهر اومد درخونه زد نفهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 49 پست
اگ گف چرا باز نکردی چی بگم

بگو حمام بودم شما هم چک کردم یکبار اومدی در زدی من نشنیدم بعدش اگر میومدی احتمالا دیگه بیرون حمام بودم میشنیدم . ولی بیزحمت قبل اینکه بیاید زنگ بزنید شرمنده نشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ک تازه ازدواج کرده بودیم .‌ همون هفته اول مادر شوهر میومد پشت در خداشاهده من اصلا نشنیده بودم ک د ...

وای دقیقا مادربزرگ منه مادرشوهرت🤣 میرفت خونه داییم زنداییم خواب بود در میزد یا حموم بود بعد انقدددر آروم در میزد نمیشنید میگفت من شنیدم زن داییت راه میرفت صدای کاسه بشقابش میومد در و برام باز نکرد بعد مینشست تو کوچه داییم با اون وضع ببینتتش عصبی بشه

همیشه یهویی میاد.میخوام با زبون خوش بگم ک قبل اومدن باید اطلاع بده چجوری بگم ک بدش نیاد باز ب شوهرم ...

یهویی میاد ک سر از کارت دربیاره تو هم هروقت بیخبر اومد اصلااااااا درو باز نکن

همیشه یهویی میاد.میخوام با زبون خوش بگم ک قبل اومدن باید اطلاع بده چجوری بگم ک بدش نیاد باز ب شوهرم ...

اصلا نباید اینقدر بخواد بیاد مهمون نهایتا ماهی دو بار بیاد یکی دو ساعت در حد یه وعده بشینه و بره شما هم همینقدر ارتباط بیشتر درست نیست 

کاش تو اینجا بودی 💔

خداروشکر همون دوران دوستی و نامزدی چنان سلیطه بازی دروردم و حد حدود مشخص کردم کسی جرئت نداره اینطوری بلبل زبونی بکنه برا من چقدر زبون نفهمن اینا خب حموم بودی چی میخوای سر ظهر پیرزن😐😐برو خونه ات خب

نمیدونم سهوی بوده یا قصدی بوده کارتون گلم ولی خیلی حال کردم جیگرررم خنک شد از این مادر شوهرها و کلا ...

بقرآن ی کنه ای هس...

درکل ازش خوشم نمیاد خودش میدونه بدم میاد ازش چون با همین کارهاش ک زرت و زرت ب شوهرم میگه زنت فلان کرد و فلان .از شوهرم کتک خوردم قبلا و الانم کینه شده‌اصلا خداروشکر ک حموم بودم...

ولی زورم میاد شوهرم میگه تو حموم رفتنت ۲ ساعت طول میکشه

بگو حمام بودم شما هم چک کردم یکبار اومدی در زدی من نشنیدم بعدش اگر میومدی احتمالا دیگه بیرون حمام بو ...

شوهرشو مادرش کلا ادمهای طلبکارین انگار  از همه طلب دارن برای این طلبکار بودنشون حتی دروغ هم میگن تا طرفو بدهکار کنن