2777
2789

و دوست داری کدوم ویژگی بدت رو حذف کنی؟

من  دوست ندارم جلوی بقیه پز بدم و از خودم تعریف کنم مثلا از موهام از لباس و این چیزا به نظرم اینکار بدترین کار ممکنه . و به این ویژگی افتخار میکنم✨️✨️

و اون ویژگی که میخوام از بین ببرم اینکه اهمال کار نباشم و کارهام رو نندازم عقب مثلا ه تمییز کردن اتاق و مطالعه و آن تایم بودن

ب ویژگیم ک افتخار میکنم اینه، آدم هارو همه تو یک سطح باخودم میبینم ن کمتر ن بیشتر و اعتماد بنفس دارم

بد هم اینکه، بی وفام و زود از بقیه خسته میشم. مثلا دوستام

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه بلدم کجا چیکار کنم و چیکار نکنم

و از پر انرژی بودنم خوشم میاد 

ویژگی بدم اینه که زود عصبی میشم و موقع عصبانیت هیچ دست خودم نیست و شده طرف مقابلمو ناراحت کردم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر ویژگی اولت خوبهه✨️منم مثل تو از آدما زود خسته میشم

عه شمام اینطورید؟ ادما منظورم فقط جنس مخالف نیست کلا انگار روابطم به غیر دو سه نفر عمیق نیست ولی برا اونا عمیق و جدیه براهمبن آسیب میبینن و ازم ناراحت میشن

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

عه شمام اینطورید؟ ادما منظورم فقط جنس مخالف نیست کلا انگار روابطم به غیر دو سه نفر عمیق نیست ولی برا ...

درک میکنم والا من خودم خیلی دوست ندارم با کسی در این حد نزدیک باشم چون آخرش یه نوعی ضرری میزنه مثلا اینکه یا دخالت میکنه و یا کارای دیگه

و منم طوریم که گاهی دوست دارم تنها باشم کسی نباشه به غیر خانواده  چون حوصلم نمیکشه دیگه در واقع 

ویژگی خوبم اینه که اصلا دروغ نمیگم حتی به ضررم باشه دروغ نمیگم ویژگی بدمم اینه زود از کوره درمیرم ودنیا رو زیر ورو میکنم وحشتناک عصبی میشم خداروشکر از این لحاظ دخترام به من نرفتن😅

نظرشمام محترمه