2777
2789
عنوان

پسره میگه دو ماه همینطوری حرف بزنیم بعدش دوست شیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست

بنظرم خیلی درست میگه

شناخت پیدا کنین از همدیگه اگ دیدین ب درد هم میخورین رابطه رو ادامه بدین

اگ خیلی از رابطه ها اینطور شروع میشد بنظرم دیگ اینقد از همدیگه ضربه نمیخوردن و قبل بزنگاه رابطه رو تموم میکردن

البته نا گفته نماند ک ذات اصلی بعضیا بعد خیلی مدت مشخص میشه

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چرا عصبی بشی

یه جور رفتار نکن انگار تو دنبال اونی عه

اون خیلی باهوشه

خیلی عادی این دو ماه رو حرف بزن باهاش

دلت میخاد از اون آدمایی گیرت بیاد که هنوز عکست رو ندیده بعد یه رب حرف زدن بگه دوست دارم بدون تو میمیرم و همه حرفاش هم چرت پرت باشه؟

منو شوهرم ام همینجوری بودیم بعد یک سال نیم هم ازدواج کردیم

انقد سعی کردیم ام دیگه رو بشناسیم ولی هنوز خیلی جا ها مشکل داریم و میبینم عه این رفتارش رو اصن نمیشناسم

بعد سر دو ماه میخای متاهل بشی؟

چه خبره؟

احساس میکنم گذاشته منو تو اب نمک

عزیز دلم

تو باید بهش بگی 

توقع ازت دارم هرجور که الان باهام رفتار میکنی بعدا ام همینجوری رفتار کنی

بگو این دو ماه برای شناخت هست پس اگه مشکلی داشته باشیم تو این دو ماه خیلی جدیه

اگه الان بخاد دیر جوابت رو بده اهمیت نده...

ببین بعدا چی میشه پس...

قصدش سرگرمیه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

رل بزنید ک چی بشه؟ دو روز دیگه هم‌ رهات میکنه و شما میمونی اسیب روحی و عمرت ک رفته 

تازه اگر غیر از شما بادختر دیگه ای در ارتباط نباشه بیخیال این روابط اب دوغ خیاری شو  دیشب یک دختری تاپیک زده الان تو پربازدید هاست « بهش گفتم دارن شوهرم میدن…..» بخون عبرت بگیر وارد چنین روابطی نشی باتوجه به تاپیک های قبلیت که گفتی ۱۶سالته باید بگم سنت خیلی کمه برای چی خودتو وارد این روابط میکنی  تهش با اسیب روحی تموم بشه