2777
2789

نوه ی داییم.پسر۱۹..۲۰ساله میشد.مادرش جوون بودسکته کردفوت شد..پدرش زودزن گرف اینم لج کرد شبی که باباش زنشوعقدکرد اینم قرص برنج خورد خودکشی کردفوت شد...یعنی ۴یا۵ماه بعدازفوت مادره..پسره هم فوت شد..

دوستِ برادرم بازنش دعوا کردن خودشو دارزد فوت شد..

عروس همسایمون ۱سال بعدازعروسی خواست شوهرشو بترسونه ومثلا تواختیارجاکنه مرگ موش خورد .فکرنمیکردفوت کنه..بردن بیمارستان خیلی گریه میکرده اشتباه کرده..ازدکترکمک میخاسته نجاتش بدن ولی دیگه دیرشده بوده ..فوت شد..

خوابشونوندیدم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسایه مون میلیاردر بودن برادربزرگشونو بخاطر آدم ربایی درحال فرار مامورا کشتنش این یکی هم اعدام شد و دخترها دونه دونه خودشونو آتیش زدن هرکدام با فاصله یکسال بعد ازشون فقط یه برادرکوچیک مونده 

نظرشمام محترمه

خیلی مراقبش باشین خدایی نکرده همیشه که ناموفق نیس

هی خواهر پیر شدیم ،پیییررر،

فکر کن یه شب با تهدید اینکه خودکشی میگنم از خونه زد بود بیرون ،ساعت ۳ نصف شب خواهرم زنگ زد به شوهرم که خونه نیومده من تنها  دارم تو خیابون دنبالش میگردم پای پیاده  

نصف شب به هزار جا سر زدیم ،هزار بار زنگش زدیم به هزار نفر زنگ زدیم تا پیداش کردیم ،چند تا قرص متادون خورده بود،به زور بردیمش بیمارستان معذش شست و شو دادن...،

دیگه شوهرم اومد خونه خواهر موند پیشش ،ساعت پنج و نیم صبح گفته بود میخوام برم خونه ،پای پیاده زده بود بیرون ،خواهر بیچارم دنبالش ،پیاده ،تا خونه اومده بود

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
هی خواهر پیر شدیم ،پیییررر،فکر کن یه شب با تهدید اینکه خودکشی میگنم از خونه زد بود بیرون ،ساعت ۳ نصف ...

عزیزم😞 

گناه داره طفلی داره روحی عذاب میکشه خیلی تحت فشاره که از جون که انقدررر عزیزه میگذره.ببرینش تراپی حیفه بخدا جوونو نذارین انقد عذاب بکشه

عزیزم😞 گناه داره طفلی داره روحی عذاب میکشه خیلی تحت فشاره که از جون که انقدررر عزیزه میگذره.ببرینش ...

چند بارر براش نوبت گرفتیم حاضر نشد بره   

راهی جز دعا برامون نذاشته ...فعلا سربازه یکم آروم تر شده ولی بازم ...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...