2777
2789
عنوان

ویتامین دی بدنتون چنده دز هزار جذبش بیشتره یا پنجاه هزار

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 26 پست
یه دونه هزار روزانه بخور بهترین حالت برات قبلا چطوری میخوردی چه مدت خوردی رسیدی به این عدد

سآل ۴۰۰ کرونا گرفتم 

تا حالا نخوردم میدونستم کمبود دارم کل بدنم درد میکرد 

اوایل هر سه هفته ی بار بعد ماهی ی بار 

اما تو ازمایش بده سر خود نخوری آسیب به کلیه کبد بزنه

روزی هزاربخوری بهترههرروز۵۰هزارمیخوری؟

نه هر دو هفته یبار یه پنجاه هزار میخورم تا دو ماه بعدش گفت ماهی یه پنجاه هزار

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جذب هزاربهتر وبیشتره،

نمیدونستم ولی خب چون قرصای مختلفی در روز میخورم سختمه اینم روزانه اضافه کنم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
انرژیت زیاده؟چون میگن اینایی ک عددشون نرماله پر انرژین

قبلا بدن درد شدید ضعف بی حالی سیاهی هنگام بلند شدن سردرد و...داشتم بخاطره کمبود ویتامین دی و آهن بود 

دیگ قرص خوردم خوب شدم 

اولش فک میکردم ام اس دارم 😹😹

ویتامین دی اگر درست مصرف بشه بتونی ببری بالا خیلی خوبه 

پیشگیری از سرطان ام اس و... میشه 

سآل ۴۰۰ کرونا گرفتم تا حالا نخوردم میدونستم کمبود دارم کل بدنم درد میکرد اوایل هر سه هفته ی بار بعد ...

وقتی عددش خوبه روزانه هزار بخوری اکی هست دیگ .عدد شما اکی هست .یسال خوردم تا اکی شد بعد دیگ ولش کردم یساله نخوردم صد درصد باید بخورم ولی کیه که بخوره