2777
2789
عنوان

خانما درچه حالید😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 30 پست

منم رفتم تمرین رانندگی

بد پشت چراغ قرمز بودیم مربیه ی جوری سرم داد زد خاموش نکنی خاموش نکنی ک میخاستم یکی بزنم دهنش

حالا حواسم کاملا ب کلاچ و گازم بود

کاش زودی تموم بشه این روزام

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صبح بلند شدم همسرم رفته سرکار خونه هارو جمع کردم جارو یکم شلغم گذاشتم . برا نهارم مرغ گذاشتم برنجم دمی کردم الانم پسرام دارن میخابن بیدار شن نهار میخوریم انشالله برا شبم سوپ میزارم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

خدا لعنت کنه دخترخالتو حالم گرفته شد

کاش کسی میفهمید چی کشیدم خدا سر کافر نیاره

بندبندوجودم اب شد

موهام سفیدشد

مادرم حواس پرتی داشت ولی اینمدت شدید شده دلم میگیره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

عالیممم

منتظرم شوشو بیاد بریم آتلیه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

خسته نباشی گلم

من 10 بیدار شدم کیک درست کردم، خونه رو مرتب کردم، ناهار گذاشتم 

الانم داریم با دخترام معلم بازی میکنیم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

اینکه میترسم امتحان ریاضی که اونهمههه پی دی اف و کتاب و جزوه و کتاب پرتکرار حل کرده بودم استاد میگفت تو اگه پایین۱۸ بگیری محاله میترسم کم بگیرم دوتا از دوستام ۱۱و نیم و ۱۴ شدن من دیر رسیدم نتونستم نمره ام رو بپرسم و اینکه به همه بچه ها گفته بود بدنوشتید😭😭😭😭😭😭😭دارم از حرص میمیرممممممممم میتزسم منم کم شم منی که میگفتم ریاضی از همه راحت بود و فیزیک سخت بود اونوقت فیزیک روچکار کردم😭😭😭

داروی مادرمو دادمناهار درست کردمبهشون صبحانه دادمالانم درازکشیدم فکروخیال لعنتی دست از سرم برنمیداره

عزیزم قضیه ی برادرت چیشد؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
کاش کسی میفهمید چی کشیدم خدا سر کافر نیارهبندبندوجودم اب شدموهام سفیدشدمادرم حواس پرتی داشت ولی اینم ...

کاملا حق داری عزیزدلم

شک نکن کارماش رو پس میدن

چوب خدا صدا نداره 

جفتشونو فراموش کن ب زندگیت برس 

بزار بگن خودشو کشید بالا 

ب بهترین زندگی ممکن برس

بفهمن لیاقتت بهترین چیزا بوده و اونا زباله ای بیش نبودن

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
عزیزم قضیه ی برادرت چیشد؟

قهرکرده ازخونه رفته

کلن چندماهی هم رفتارش عوض شده بود

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
عالیممممنتظرم شوشو بیاد بریم آتلیه

کلمه ی شوشو مگ خزنشده بود توسایت؟🙄🙄🙄

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
کلمه ی شوشو مگ خزنشده بود توسایت؟🙄🙄🙄

حالا سیسی جون خوبه؟ 

اقاییم؟ 

اینارو ول کن بابا بیا وسطططط

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

کاملا حق داری عزیزدلمشک نکن کارماش رو پس میدنچوب خدا صدا نداره جفتشونو فراموش کن ب زندگیت برس بزار ب ...

میدونی به صورتم به تیپم به ظاهرم میرسم

ولی دلم اروم وقرار نداره

انگار قلبموچنگ زدن

دنیام تیره وتار

حتی نمیتونم لبخندبزنم

الهی به درد من فقط گرفتاربشن ببینن چ حسیه

میدونی به صورتم به تیپم به ظاهرم میرسمولی دلم اروم وقرار ندارهانگار قلبموچنگ زدندنیام تیره وتارحتی ن ...

قربونت برم عزیزدلم

امیدوارم خدا به دلت ارامش بده❤️❤️

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
قربونت برم عزیزدلمامیدوارم خدا به دلت ارامش بده❤️❤️

ممنون مهربون