2777
2789
عنوان

اونایی که نماز شب می‌خونید بیاید از آثار روحی این نماز بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 35 پست
یه پیشنهاد اگه بیدار نمیشید توی روز قضاش رو بخونید انقدرررررر حال میده از طرفی خدا خودش به همچین بند ...

سلام . لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید .اسمش محمدصادق هست. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ما هم زیاد توی خونمون دعوا میشه جدیدا که میخونم

سلام . لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید .اسمش محمدصادق هست. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم

سلام . لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید .اسمش محمدصادق هست. بیماری لاعلاج ...

عزیزم

نگو لاعلاج

هیچ بیماری لاعلاج نیست

مگه ما ب قدرت شفای خدلوند اعتقاد نداریم ک بخوایم بگیم لاعلاج؟!

فرزند خودمم بیماری داره..... من خودم عجیب سختی گذروندم. بنظرم برا دعا کردن، اول باید برا آرامش والدین و خانواده دعا کنیم و اینکه این سختی ها رو آزمایشات الهی ببینیم و بعد ان‌شاءالله شفای بیمار

از خدا میخوام تو این آزمایش بزرگ الهی، روسفید بیرون بیاین و خدا بیمار مورد نظرتون شفای عاجل بدن

سلام . لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید .اسمش محمدصادق هست. بیماری لاعلاج ...

حتما 

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار