2777
2789
عنوان

شما هم با این صحنه ها تو‌ شهرتون مواجه شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 24 پست
وای چه وحشتناک از خرسم خوفناک تره که این

حالا دخترم که هر روز گریه می کرد بریم پارک از پارک می‌ترسه میگه تورو خدا  منو دیگه هیچ وقت نبر پارک 🥺البته خیلی آروم حرکت می کرد و از ما خیلی دور بود منم تا دیدم بچه رو برداشتم و خیلی سریع از پارک رفتیم بیرون ،اونم اصلا ما رو ندید انگار

گراز بوده عزیزم خوب که بهتون حمله نکرده

آخه گراز تو‌ یه مرکز شهربزرگ  چی کار می کنه 🥲انتظار نداشتم .شنیده بودم روستا ها و مزارع گراز داره .البته تا حالا گراز هم ندیدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا دخترم که هر روز گریه می کرد بریم پارک از پارک می‌ترسه میگه تورو خدا منو دیگه هیچ وقت نبر پارک ...

حق داره بچه من خودم با این سن و سال یبار تو خیابون دو تا سگ بهم حمله کردن کلی مریض شدم همش دست و پام میلرزید الان به هیچ عنوان حاضر نیستم پیاده جایی برم دمددر سوار ماشین میشم میرم جایی هم که میرم نزدیک ترین جا و شلوغ ترین پارک میکنم ، من به شدت از حیوانات میترسم دست خودم نیس و ازون روز بدتر هم شده 

حق داره بچه من خودم با این سن و سال یبار تو خیابون دو تا سگ بهم حمله کردن کلی مریض شدم همش دست و پام ...

اینم همه اش  میگه من که بچه خوبی بودم پس چرا آقا خرسه اومده بود منو بخوره 😓موندم چی بگم بهش یکم ترسش کمتر شه

چند روز پیش کتار پارک داشتم قدم میزدمیه دختر و پسر یه کارایی میکردن 😐منم داشتم راه خودمو میرفتم یه ...

منم یه بار دیدم البته خیلی سال پیش بعد زنگ زدم صدو ده گفتم  تو‌مکان عمومی دارن این کارا می کنن گفت خب بکنن شما چرا حسودی می کنی 😂😂😂خودم خندم گرفت دیگه قطع کرد