عسللللللم مدیر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4312 عنوان من هیچ امید و انگیزه ای برای ادامه درس ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 93 پست چهارشنبه امتحانه سخته سه تا درس خوندم دوتا دیگه مونده اینایی هم که خوندم بلد نیستم تمرکز ندارم خوابم میاد اصلا هیچی نمیفهمم چطوری میخوام کنکور بدم پس😭 دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔 1403/10/17 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1715 خوندنی که میخونم امشب تمومش میکنم کنارش دارم تست و نمونه سوال هم حل میکنم امااا نمیفهمم پس قبلا چط ... تست راحت تره اول تست بزن بعد بشین رو تشریحی ها کار کنوای منم اینطوری میشم میخونم میفهمم بعدش نمیفهمم بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
عسللللللم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4312 عزیزم به خدا واسه همه سخته میفهمم چی میگی ولی برو بخون تموم شه حداقل بعدش نگی که نخوندم یا وقتمو تلف ... دیروز که هیچییی عذاب وجدان دارم میگم نمیتونی نمیشه ولش کن دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔
عسللللللم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4312 کلا میای تو تاپیکا چرت و پرت میگی اینجا اومدی عضو شدی به کنار حداقل نظر چرت نده برا خودت نگه دار! همین والا دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1715 جامعهشناسی هست کلیپ آموزشی نمیخواد مفهومیه و باید بفهمی بعد حفظ کنی تمرکزم بگا رفته😭😭 وااااای جامعه رو نگو خیلی پیچیدس قشنگ میدونم چی میکشی من یازدهمم ولی بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
عسللللللم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4312 هدفت چیه؟بعش فکر کن رویاهات؟همش فقط یه کلید داره اونم درسه بخون الان بشین تا شب بکوب تموم کن دقیقا دارم بهشون فکر میکنم و میگم نمیشه😭 دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1715 دیروز که هیچییی عذاب وجدان دارم میگم نمیتونی نمیشه ولش کن چزا نتونی انقد به خودت شک داری حداقل تلاش کن اگه نشد اون موقع فدا سرت بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
ریحان_خدا عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 579 مرسی عزیزم 🫂🩵فعلا انقد چشمام درد میکنه و میسوزه نمیتونم بخوابم چون مهمون داریم قطره استریل چشمی بگیر بریز تو چشمت یا پماد ناژو تیرز هم میتونی بگیری چشات خشکه درس که میخونی نمیتونی پلک بزنی بعدش میسوزه فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن
عسللللللم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4312 برو بخواب یا برو بیرون یک ساعت برگرد بخون متوجه میشی خسته هستی اگر شد میخوابم دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1715 قطره استریل چشمی بگیر بریز تو چشمت یا پماد ناژو تیرز هم میتونی بگیری چشات خشکه درس که میخونی نمیتونی ... مرسی عزیزم همیشه میزنم قوز قرنیه دارم استرس میکشم یا بی خواب که میشم شدیدتر میشه بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1715 اگر شد میخوابم اره یکم چرت بزن بیدار شو بخون بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
ریحان_خدا عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 579 مرسی عزیزم همیشه میزنم قوز قرنیه دارم استرس میکشم یا بی خواب که میشم شدیدتر میشه آره میفهمم اشکال نداره دیگه چاره ای جز تحمل نداریم فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن
___unicorn___ عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 12733 دقیقا دارم بهشون فکر میکنم و میگم نمیشه😭 مغز انسان احمقه هرچی بگی میشه بگو میتونم بگو میشه شروع کن متوفق نشو گوشی رو بزار کنار و هر صفحه رو که میخونه با باور بخون محکم بخون هیتلر تو ۲۸ روز اروپارو بهم ریخت این فقط درسه ۴ماه وقت داریم منم کنکوریم بخون تلاش کن محاله نشه فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
عسللللللم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4312 امتحانات روهر طور شده بگذرون بعد ی چکاپ بده قهوه بخور خوابت بپره تپش قلب میگیرم میمیرم از استرس😂😐💕 دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1715 آره میفهمم اشکال نداره دیگه چاره ای جز تحمل نداریم چاره نیست 🩵 بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
عسللللللم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 4312 فک نکنم هیچکس اندازه من درکت کنه❤️🩹برو فیکس دو ساعت بدون فکر کردن به چیزی بخواب آلارمت ی آهنگ شاد ... قربونت برم بیرون که کسی ببرتمشاید بخوابم بعد پاشم بخونم تمرکزم رو چیکار کنم عذاب وجدانم روچیکار همش تو اتاقم کتاب بازه من توی ی عالم دیگه کنکوری یا پشتی؟ دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔