2777
2789
عنوان

من هیچ امید و انگیزه ای برای ادامه درس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 93 پست
خوندنی که می‌خونم امشب تمومش میکنم کنارش دارم تست و نمونه سوال هم حل میکنم امااا نمی‌فهمم پس قبلا چط ...

تست راحت تره اول تست بزن بعد بشین رو تشریحی ها کار کن

وای منم اینطوری میشم میخونم میفهمم بعدش نمیفهمم

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

عزیزم به خدا واسه همه سخته میفهمم چی میگی ولی برو بخون تموم شه حداقل بعدش نگی که نخوندم یا وقتمو تلف ...

دیروز که هیچییی عذاب وجدان دارم میگم نمیتونی نمی‌شه ولش کن

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا میای تو تاپیکا چرت و پرت میگی اینجا اومدی عضو شدی به کنار حداقل نظر چرت نده برا خودت نگه دار!

همین والا

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

جامعه‌شناسی هست کلیپ آموزشی نمی‌خواد مفهومیه و باید بفهمی بعد حفظ کنی تمرکزم بگا رفته😭😭

وااااای جامعه رو نگو خیلی پیچیدس قشنگ میدونم چی میکشی من یازدهمم ولی

هدفت چیه؟بعش فکر کن رویاهات؟همش فقط یه کلید داره اونم درسه بخون الان بشین تا شب بکوب تموم کن

دقیقا دارم بهشون فکر می‌کنم و میگم نمیشه😭

مرسی عزیزم 🫂🩵فعلا انقد چشمام درد میکنه و میسوزه نمیتونم بخوابم چون مهمون داریم

قطره استریل چشمی بگیر بریز تو چشمت یا پماد ناژو تیرز هم میتونی بگیری 

چشات خشکه درس که میخونی نمیتونی پلک بزنی بعدش میسوزه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

برو بخواب یا برو بیرون یک ساعت برگرد بخون متوجه میشی خسته هستی

اگر شد می‌خوابم 

قطره استریل چشمی بگیر بریز تو چشمت یا پماد ناژو تیرز هم میتونی بگیری چشات خشکه درس که میخونی نمیتونی ...

مرسی عزیزم 

همیشه میزنم قوز قرنیه دارم استرس میکشم یا بی خواب که میشم شدیدتر میشه 

مرسی عزیزم همیشه میزنم قوز قرنیه دارم استرس میکشم یا بی خواب که میشم شدیدتر میشه

آره میفهمم 

اشکال نداره دیگه چاره ای جز تحمل نداریم 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

دقیقا دارم بهشون فکر می‌کنم و میگم نمیشه😭

مغز انسان احمقه هرچی بگی میشه 

بگو میتونم بگو میشه 

شروع کن متوفق نشو گوشی رو بزار کنار و هر صفحه رو که میخونه با باور بخون محکم بخون 

هیتلر تو ۲۸ روز اروپارو بهم ریخت 

این فقط درسه ۴ماه وقت داریم منم کنکوریم 

بخون تلاش کن محاله نشه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امتحانات روهر طور شده بگذرون بعد ی چکاپ بده قهوه بخور خوابت بپره

تپش قلب میگیرم میمیرم از استرس😂😐💕

فک نکنم هیچکس اندازه من درکت کنه❤️‍🩹برو فیکس دو ساعت بدون فکر کردن به چیزی بخواب آلارمت ی آهنگ شاد ...

قربونت برم بیرون که کسی ببرتم

شاید بخوابم بعد پاشم بخونم 

تمرکزم رو چیکار کنم عذاب وجدانم رو‌چیکار همش تو اتاقم کتاب بازه من توی ی عالم دیگه 

کنکوری یا پشتی؟