2777
2789
عنوان

من هیچ امید و انگیزه ای برای ادامه درس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 93 پست
💚کلا این استرس و بی انگیزه بودن طبیعیه همه تلاش میکنن مهم ادمیه که ادامه بده و باور داشته باشه که م ...

اخخ چ قشنگ گفتی🥲✨

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

ایی گفتی هفته پیش یه امتحان خیییلی سخت داشتم تا میومدم درس بخونم گریم میگرفت ولی خب خداروشکر تموم شد ...

وای وقتیکه سخته نای شروع براش نداری 

مشکل اینجاست قبلاً خوندم بلد بودم ۱۹ شدممم همش رو الان نمی‌فهمم زورم میاد تمرکز ندارم 

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تمرکز ندارم خوابم میاد

تازه دوتاش را تموم کردم

سایکوفارماکولوژی که ۲۰ میشم

روش تحقیق که فراگند زدم

فردا هم مصاحبه تشخیصی دارم.جزوه نداده کتابم نه،باید از مباحث سرکلاسی که خودمون نت برداری کردیم بخونیم هم بلدم هم نه

باید اصطلاحات را به انگلیسی بنویسیم وگرنه اصلا تصحیح نمیکنه

حالم خرابه😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

منم تمرکز ندارم خوابم میادتازه دوتاش را تموم کردمسایکوفارماکولوژی که ۲۰ میشمروش تحقیق که فراگند زدمف ...

الهی بگردممم😭🥲💔

می‌خوام بخوابم یک ساعت پاشم تا ۱۲ شب اینا بخونم تو هم بخونن خوشبحالت دانشگاهی😭

الهی بگردممم😭🥲💔می‌خوام بخوابم یک ساعت پاشم تا ۱۲ شب اینا بخونم تو هم بخونن خوشبحالت دانشگاهی😭

استراحت کنی بهتر هس مغزت بیشتر کار میکنه

من تا ۱۰ بیشتر نمی خونم

ایشالا سال دیگه دانشجو رشته مورد علاقت میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

استراحت کنی بهتر هس مغزت بیشتر کار میکنهمن تا ۱۰ بیشتر نمی خونمایشالا سال دیگه دانشجو رشته مورد علاق ...

انشاالله🥺🥲😘💕

انشاالله🥺🥲😘💕

😘🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثل منی ولی از اول مهر شروع کردم ولی حس میکنم هیچ به هیچ

خیلی بده خیلی 

من الان استرس جمع کردن دروس 

ترمیم یازدهم 

امتحان نهاییا 

کنکور فرهنگیان 

کنکور اردیبهشت 

کنکور تیر 

همش تو وجودمه🥺

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

من به جامعه علاقه دارم معلممون خیلی خوب توضیح میده از اون بر میخونمم برا همین نهایی ریاضی و جامعه شد ...

آره منم هم علاقه دارم هم معلمم خوب درس میده 

خوشبحالت چجوری میخوندی

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

خیلی بده خیلی من الان استرس جمع کردن دروس ترمیم یازدهم امتحان نهاییا کنکور فرهنگیان کنکور اردیبهشت ک ...

هممون همینم عزیزکم 

بخداا از استرس قرص میخورم😐💔

آره منم هم علاقه دارم هم معلمم خوب درس میده خوشبحالت چجوری میخوندی

خب خداروشکر 

ریاضی که کلیپ دیدم همین با تمرین 

هممون همینم عزیزکم بخداا از استرس قرص میخورم😐💔

خدا نگذره ازشون 

که بعد کنکور یه جوان روانی قرص خور تحویل جامعه میدن 

نه چشم مونده نه کمر نه گردن 

نه مو رو سرمون مونده 

تپش شدید قلب 

خب واسه چی مگه چه گناهی کردیم💔

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

من خیلی خوب نتیجه گرفتم ولی امتحانو خراب کردم نمی کنم چرا

موفق باشی 

از استرس و فراموشی سر امتحان و نداشتن تمرکز و حواس پرتی میشه...