2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای واقعا

بخدا آدم دوتا شاخ رو سرش سبز میشه که یه دختر اینقدر خودشو بی ارزش میکنه که دیگه تو دوره نامزدی بدون هیچ فکر و منطق و عقلی خودشو در اختیار بزاره و نه به فکر خودشه و نه آینده اش کاش دختران سرزمینم کمی عاقل باشن😔

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

بخدا آدم دوتا شاخ رو سرش سبز میشه که یه دختر اینقدر خودشو بی ارزش میکنه که دیگه تو دوره نامزدی بدون ...

حالا کاش نامزد بود اینجوری که تعریف میکنه دوست پسرشه😐

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
بخدا آدم دوتا شاخ رو سرش سبز میشه که یه دختر اینقدر خودشو بی ارزش میکنه که دیگه تو دوره نامزدی بدون ...

دقیقا من حتی شوهرم زیاده روی کنم 

بهش میگم انسانیم ها یکم برای انسان بودن خودت ارزش قائل باش

کاری به اسی ندارم 

جامعه به گند کشیدن صدشرف به حیون

حالا کاش نامزد بود اینجوری که تعریف میکنه دوست پسرشه😐

😐چی میتونم بگم فقط خدا مارو ببخشه

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

دقیقا من حتی شوهرم زیاده روی کنم بهش میگم انسانیم ها یکم برای انسان بودن خودت ارزش قائل باشکاری به ا ...

چقدر حرفت درسته والله این روزا هرکسی و میبینی تو خود همین سایت ها بعضی ها یادشون رفته انسان هستن و باید انسان بمونن تمام زندگیشون خلاصه شده خیلی ببخشید خیلی ببخشید در زیر شکم یذره هم خجالت نمیکشن