2777
2789
عنوان

می‌خوام برم خونه جاریم بنظرتون چی ببرم براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
نمی‌دونم والا شوهر دیوونه ام اینطور گفته ک یا شکلات ببر یا بیسکویت

لابد میخواد پول شيريني نده

گوش به حرف مردا نده

شیرینی آبرومندانه تره 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لابد میخواد پول شيريني ندهگوش به حرف مردا ندهشیرینی آبرومندانه تره

عزیزم چند کیلو بخرم؟؟ 

تر یا خشک ؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

استارتر عکس شکلات کادویی فرستادم اومد0؟

ن هیچی نیومده گلم بفرست 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم چند کیلو بخرم؟؟ تر یا خشک ؟

هم میتونی خامه ای بگیری هم دانمارکی 

من بودم دانمارکی میگرفتم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
باراکا تلخ بخر، یه مدل داره تو ظرف طلقی، و بسته خوبه برای کادو ولی مثل جعبه ای ها نیست و فقط پول شکل ...

مرسی قشنگم 

باراکا تلخ بخر، یه مدل داره تو ظرف طلقی، و بسته خوبه برای کادو ولی مثل جعبه ای ها نیست و فقط پول شکل ...

اره واقعا جعبه ای ها فقط پول جعبه میگیرن شکلات چند دونه دارن

از اینا منظورمه اسی

مرسی عزیزم بالایی اولی خیلی خوبه