2777
2789
عنوان

جاریم تا جهازمو دید میخواد همه وسایل خونه شو عوض کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 44 پست

جاری من هر وسیله رو نگاه میکرد ی چیزی میگفتتتت😂

مثلا قهوه ساز میدیدی میگفت من ۱٠ سال پیش قهوه ساز داشتم 

باز میز ناهار خوری میدید میگفت میخواسته میز بخره شوهرش گفته نخر و.... 

من با لبخند بهش نگاه میکردم😂😂

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه عروسا تحفن همه چی واسه اوناس

گناه داره اینجوری نگو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چرا فک کردین عوض کردن وسایل خونه بعد اینکه اومد خونه شما حتما از روی حسودیه یا تقلیده؟؟

خونه خودشه دوس داره شبیه وسایل شما بخره

وسایلا مختص یه ادم نیستن ک

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

اینایی ک ب شما توهین کردن خودشون همچین کاری میکنن 😁😁😁

یعنی چی تازه عروسا مگه تحفه ان 

کلی بگردیم جاهاز خوب بگیریم ی تحفه ای مثل شما همونو بخره 

اسی من جای تو بودم راش نمیدادم خونم

اینایی ک ب شما توهین کردن خودشون همچین کاری میکنن 😁😁😁یعنی چی تازه عروسا مگه تحفه ان کلی بگردیم جا ...

دقیقاااا

فکر کنم بنده خداها سلیقه ندارن چشمشون رو وسایل نوعروسا هستش تا سلیقه. خرید یاد بگیرن

حتما تحفه ایم که میان نگاه میکنند همون مدلی میخرن به هرحال سلیقه که ندارن باید یکی الگو باشه واسه شو ...

اوووو چه دست بالا میگیری خودتو خوشش اومده خریده دلیل نمیشه اون بدسلیقه باشع

دقیقا میفهمم چی میگی 

هر کاری کنم جاریم شبیهش را انجام میده یعنی هرکاری ها 

برم داخل اتاق میاد تو اتاق برم بیرون میاد بیرون کار کنم اونم کار میکنه نکنم نمیکنه اگه رفتم سر کیفم اونم میره 

۱۴ سال پیش برای جهیزیم بهترین مبل را با بهترین منبت همراه ویترین و نهار خوری ۶ نفره سفارش دادم برام ساختن  هنوز منی روز اولش نو و سالم اما اونا چند وقت بعد ما عروسی کردن یه دست مبل راحتی معمولی از این مدل قدیمی ها داشت میز نهارخوریش هم ۴ نفره شیشه ای بود 

حالا مبل هاش را داد به کسی رفت شبیه مبل و نهار خوری من خرید 

هیچ چاره ای نیست جز تحمل ولی واقعا یه وقتا خیلی تو اعصابم میره چون من کارهایی که انجام میدم از فطرتم هست و ذاتی ولی اون تقلید و تقلبی و کاملا تابلو 

منم از بچگی از تقلید و تکرار بدم میامد در حدی که مثلا یه تولید کننده پفک تولید میکرد چند وقت بعد یه تولیدی جدید پیدا میشد پفک میزد من بدم میامد میگفتم چرا اینا خودشون خلاقیت ندارن یه چیز جدید بسازن چرا کپی برداری و تقلید میکنن تهش هم میگفتم تقلید کار میمونه   

بعد فکر کن با این ذهنیتی که من دارم یکی جلو چشممه که دائم داره حرکات و حرف های من را تکرار میکنه 

یعنی مثلا جوراب بچه ها سوراخ بشه بلد نیست بدوزه باور کن دور میندازه بعد من گاهی خیاطی میکنم  عمه شوهرم ازم پرسید گفتم میدوزم اونم سریع گفت مانتویی که تنم هست خودم دوختم یعنی اگه میشد من از تعجب شاخ در میاوردم چون اون حتی چرخ خیاطی هم نداره 

دقیقاااافکر کنم بنده خداها سلیقه ندارن چشمشون رو وسایل نوعروسا هستش تا سلیقه. خرید یاد بگیرن

فکر کن من پالتو خریدم اون رنگی ک من خریدم خداروشکر تموم شد 

۵نفر آدم همون برداشتن با رنگ مختلف 

بعد ی روز ب من گفتن چرا شبیه ما برداشتی قیافه من 😐😐😐😐😐😐😐