2777
2789
عنوان

شوهرم دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 45 پست

عزیزم زندگی منم همینه غصشو نخور، منم 8 سابه همینه زندگی، دقیقا حرفایی که تو زدی مال منم همینه، اصلا حرف نمیزنه باهام انگار متزسکه، هر کاریم کردم ولی بازم همونه، اینا ادمای بی احساسین تغیزم نمیکنن

عزیزم زندگی منم همینه غصشو نخور، منم 8 سابه همینه زندگی، دقیقا حرفایی که تو زدی مال منم همینه، اصلا ...

یعنی درست نمیشن؟

دقیقا مثل مترسک

من دلم پوسید خوب.

هیچکی رو ندارم چهار کلمه حرف باهاش بزنم😔😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی درست نمیشن؟دقیقا مثل مترسکمن دلم پوسید خوب.هیچکی رو ندارم چهار کلمه حرف باهاش بزنم😔😔😔

حالا من چند تا دوست داشتم با اونا دردو دل میکردم، کاری کرد که مجبورم کرد با همشون قطع رابطه کنم، منم اگه نی تی سایت نباشه میمیرم چون هیج کی نیست باهاش حرف بزنم، حالا برا من غر غروهم هست ، حرف نمیزنه باهام مگر اینکه بخواد غر بزنه، ایراد گیز به شدت، امروز از دستش که کمتر غر بزنه از 7 صبح بلند شدم دارم کارای خونه رو انجام میدم ولی باز مطمعنم بیاد میخاد حالمو بد کنه

حالا من چند تا دوست داشتم با اونا دردو دل میکردم، کاری کرد که مجبورم کرد با همشون قطع رابطه کنم، منم ...

شوهرمن هیچ کاری به کارم نداره

تا ۱۲ شب بیرون باشم براش مهم نیست

از صبح تا شب سرکار برلش مهم نیس کی میاد کجا میرم

دوستی دارم یا نه

هیچیییی

فقط غذاش حاضر باشه دیگه هیچی براش مهم نیس

شوهرمن هیچ کاری به کارم ندارهتا ۱۲ شب بیرون باشم براش مهم نیستاز صبح تا شب سرکار برلش مهم نیس کی میا ...

همون بهتر که کاری نداره فکر کن با این اخلاقش میخاست به رفت و اومدنتم گیر میداد فقط یه مشکل به مشکلاتت اضافه تر میشد

من که ازش دلسرد شدم موندم چیکار کنم

همون بهتر که کاری نداره فکر کن با این اخلاقش میخاست به رفت و اومدنتم گیر میداد فقط یه مشکل به مشکلات ...

من که به فکر جادو جنبل افتادم

برم یه چیزی بگیرم دوستم داشته باشه

آخه خانواده ش خیلی اهل این چیزها هستن حتی یکبار مادرشوهرم یک آبی اورد توی حیاطمون پاشید گفتم چبه هیچی نگفت خندید و هول شد فکر نمیکرد ببینم

بخدا همه این کارها رو میکنمهمیشه خونه تمیز غذا حاضر بچه م و لباسها مرتب واقعا هیچی کم نیس ولی بازم ه ...

مردا وقتی میرن توی غار تنهایی خودشون یه مشکل اساسی دارن 

خانواده اش مشکل ندارن