چیه باب شده ازدواج سنتی خوب نیست عاشق هم نیستن.الان مثلا صدتا دوست پسر عوض کردن و عاشق یکیش شدن خوبه؟یا اینایی که میگن فلان جور باشه کنسله؟کی گفته تو ازدواج سنتی عشق نیست؟والله من و شوهرم که عاشق همیم.کلی ازدواج مثلا عاشقانه دیدیم که تهش شده طلاق کلی هم ازدواج سنتی که با عشق دارن کنار هم زندگی میکنن.الان امثال من که دوست نداشتیم دوست پسر داشته باشیم بدیم؟خبلی مسخره است این طرز فکرا تا چند سال پیش دوست پسر داشتن بد بود حالا که ما ازدواج کردیم همه روشن فکر شدن ازدواج سنتی بد شده.مهم انتخاب درسته نه سنتی و صنعتیش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند سال دیگه جرات نداریم بگیم ما دوست پسر نداشتیم الانم تو نی نی سایت اگه بگی دوست پسر دوست دختری بده صد نفر میریزن رو سرت توقع دارن همه مثل خودشون باشن 😐
من سنتی ازدواج کردم شوهرم همه چیش خوبه واقعا ولی متاسفانه اختلاف مزاج داریم من بشدت سرد اون بشدت گرم همین باعث شد زندگیمون خوب نباشه ولی مدرن ک باشه قبلش این چیزارو میشه فهمید
زمونه عوض شده عقیده ها عوض شده سبک زندگی عوض شده نظرات عوض شده دیگه کم کسی پیدا میشه ازدواج سنتیو بپ ...
زمونه عوض شده باشه من حتی برای دختر خودمم دوست ندارم با پسرای مختلف بگرده تا عاشق یکیش بشه تازه عاشق هم بشه معلوم نیست اون پسر عاشق باشه یا نه اکثرا بگیر نیستن و دخترا رو واسه بازی میخوان یا اگه ازدواجم کنن میخوان دختره هیچ توقعی نداشته باشه چون عاشقشونه.ازدواج سنتی دیگه مثل قدیم نیست خواستگار میاد میره اونی که به دلت بشینه و شرایطش اوکی باشه تازه آشنایی صورت میگیره و علاقه به وجود میاد بعد ازدواج.در کل دو تا دختر و پسر با هم وقت بگذرونن به هم علاقه مند میشن.فرق نداره دوستی باشه یا آشنایی.
من سنتی ازدواج کردم شوهرم همه چیش خوبه واقعا ولی متاسفانه اختلاف مزاج داریم من بشدت سرد اون بشدت گرم ...
حالا بر فرض دوست بودید قبلش نمی تونستین که باهم رابطه داشته باشین تا مزاج هم دستتون بیاد.به نظرم این به شانس برمیگرده.من و شوهرم هر دو مزاحمون یکیه.تازه ممکنه یکی مزاجش تغییر بکنه