2777
2789
عنوان

واسه بوی بد دهان چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 28 پست

یا از معده است یا سنگ لوزه است، هر کدوم ک بود برطرفش کن.

برو دکتر گوش و حلق و بینی ببین سنگ لوزه داری یا نه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راهی بلد نیستید که کامل برطرف بشه😭

اگه مشکل از معده ات هست باید به متخصص گوارش بری 

اما گاهی دندان خراب و عفونت لکه هم باعث میشه 

دهانشویه کردن و مسواک زدن و اگه خیلی اذیت میش ادامس

مسواک روی زبان کشیدن

قرص،خوشبوکننده دهان

داروهاتوبخور

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

من خودم مثل تو بودم 

ببین اول روزی دو بار نخ دندون بعد ناهار قبل خواب بزن 

زبونت مسواک بکش 

نیم ساعت بعد مسواک قبل خواب بعد ناهار ،یهنی روزی دوبار آب جوش بذار ولرم بشه بعد نمک بریز توش هم بزن 

بریز تو دهنت ، سرتو کمی بگیر بالا که برسه ته حلقت ۳۰ ثانیه قرقر کن 

بوی بد دهنت بخاطره خلط گلوعه

جرم گیری کردی؟شاید از معدت باشه قرص لاکتوگامم میگن خوبهیه قرص جویدنی هر شب قبل خواب بخور

شماجرم گیری کردی تاثیر داره؟؟؟

من خودم دوسدارم انجام بدم امامیگن،آسیب میزنه

دندونام ضعیفن ترسیدم

چندتاجراحی کردم،،پرکردم،کشیدم

،جنس دندونام بده

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
نه عزیزم جرم گیری آسیب نمیزنه🫤

مرسی