2777
2789
عنوان

هرچی میخرین از بیرون لباس و خوراکی لوازم هرچی بشورین استفاده کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 35 پست
فروشنده ای ؟یعنی کثیف چطوری ؟

بله فروشنده ام

تو هر صنفیم بود همینطور کثیف بازی بوده 

مشتری قبل ممکنه اصلن مریضی پوستی داشته باشه 

یا قبلش ۱ ماه یا ۲ ماه حموم نرفته باشه

یا تو خیاطی کثیف کاری کنن روش 

خودم دیدم تف کردن روش

کاپشن حتماااا بشور

خراب میشه عزیزم بعدم رو لباس میپوشی دیگه چیزیت نمیشه ولی لباسی ک مستقیم با بدنم در تماسه اگر نشورم خارش شدید میگیرم هزاریم از تو پلمپ درش بیارن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیشورمآهار لباس خراب میشه.

اهار لباس با یبار شستن خراب میشه؟!

فک کن شلوار چند نفر پرو کنن ک مثلا لباس زیرشون عرق کرده باشه🤢 یا ترشح داشته باشن😷

یا مثلا مانتویی ک چند نفر پرو میکنن با بدن عرق کرده

چطور میتونی اخه

من خودمم بعد اینکه از خرید برمیگردم دوش میگیرم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بله همه چی میگیرم میشورم بعد میپوشم،جدای از اینکه قبل از من احتمالا اون پرو شده باشه دیدم ک لباسا از ...

آفرین کار درست همینه بشور 

مشتری میندازه زمین 

فرستنده میزاره لباس زمین بعد بسته بندی می‌کنه 

ن حتما بشور مخصوصا الان م این بیماری های پوستی خیلی زیاد شده گذشته از اون تو پروسه تولید خیلی کثیف ...

لباسایی که خونه میپوشم با لباس زیرو فقط میشورم

لباسای بیرون از قیافه میوفتن😅

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
خراب میشه عزیزم بعدم رو لباس میپوشی دیگه چیزیت نمیشه ولی لباسی ک مستقیم با بدنم در تماسه اگر نشورم خ ...

کاپشن خیلیی زیاد میندازن زمین پر آلودگی میشه 

تو پرسه تولیدشم خیلی کثیف کاری میکنن

تو یبارشستن خراب نمیشه که