2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم شهر بهترین اب و هوا رو داره😁😁🥰🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاشق شهسوار یا همون تنکابنم عاشق رامسر رشت متل قو.

کلا شمال عالیه اما تابستون خیای شرجی میشه، من سفر که میرم شمال بعد چند روز واقعا احساس تنگی نفس دارم اما واقعا قشنگه 

شیراز هواش خوبه٫ ؟ خشکه خوب نیس که..آبش هم پر از املاح و کدری پوست میاره و ریزش مو... کرج عالیه آبش

واقعا شیراز اینطوریه؟ من دو سه بار سفر رفتم به شیراز ولی یادم نمیاد چیزی از آبش خودم اهواز زندگی میکنم کرجم دوست دارم ولی کرج خیلی سرد میشه زمستون ها برف میاد شیراز دیگه برف نمیاد 

کلا شمال عالیه اما تابستون خیای شرجی میشه، من سفر که میرم شمال بعد چند روز واقعا احساس تنگی نفس دارم ...

من شمالی نیستم شیرازم. ولی تابستون شمال هم عاشقشم پوست و مو عالی میشه برای من اصلا نیاز به ابرسان ندارم و پوستم سفید و صاف میشه از صد تا لیزر بهتره 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
واقعا شیراز اینطوریه؟ من دو سه بار سفر رفتم به شیراز ولی یادم نمیاد چیزی از آبش خودم اهواز زندگی میک ...

اره عزیزم آب شیراز معروفه به بد بودن بیشترین بیمار کلیوی بخاطر آبش داره و آبش تیره میکنه  ...من شیرازیم عاشق شهرم هستم ولی آب و هوای خوبی نداره از نظر تمیزی هوا تمیزه ولی کیفیت آب و هوا خیر ..بخصوص آب که اصلا .اهواز حتی آبش خیلی بهتره   کرج هم که عالیه هم هوا و هم آب . 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني