2777
2789
به درد می خوره واقعا ؟من دوازده ساله دارم اصلا استفاده نکردم ،خطرناک‌نیست میگن امکان انفجار داره ،ح ...

اگه برند خوبی باشه که از نظر ایمنی مطمئن باشه خیلی خوبه. من دارم و همیشه استفاده میکنم. مال من آپشن آرامپز و بخارپز و ماست هم داره و عصای دستمه. من دو تا دارم چون خیلی استفاده میکنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار اون سه تارو انجام میده؟

پلو پز به دردت نمیخوره دوبار برنج تو قابلمه درست کنی دستت میاد تهدیگ هم نمیشه اونجوری منکه پلوپز  جهیزیم به کارم نیومد به جا چیزای ریز ریز چیز درشت بخر به چشم بیاد مثلا هی پولتو نده انواع ظرفها به جاش مثلا ماشین ظرفشویی بخر سولاردام هم چیز خوبیه تحقیق کن در موردش اخرین مدل هم نگرفتی اشکال نداره فر و گریل حوجه گردن ماکروویو یخ زدا خیلی برنامه داره

بله داریم خونه ممنونم عزیزم

ای جانم

منظورم این بود اگر شاغل نیستی  چون وقتی سرکار بری فرصتی برای هنرنمایی نخواهی داشت

از تجربیات یه کارمنده که خودم باشم چنین چیزی میگم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
به درد می خوره واقعا ؟من دوازده ساله دارم اصلا استفاده نکردم ،خطرناک‌نیست میگن امکان انفجار داره ،ح ...

اتفاقا خیلیییی خوبه 

برنج میزاری داخلش

بخار پز میکنی چیزی خواستی 

زود پز و ارام پز هستن

سرخ کن هستن 

ماست درست میشه بکنی داخلشون

و....

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا خیلیییی خوبه برنج میزاری داخلشبخار پز میکنی چیزی خواستی زود پز و ارام پز هستنسرخ کن هستن ماست ...

چه‌خوب ،میشه در خواست دوستیم قبول کنید بگید چه طوری  من حتی از کارتون هم بیرون نیاوردم از بس همه گفتن می ترکه و بدرد نمی خوره و مثل بمبه .مال منم چند کاره است 

چه‌خوب ،میشه در خواست دوستیم قبول کنید بگید چه طوری من حتی از کارتون هم بیرون نیاوردم از بس همه گفت ...

هر برندی فرق میکنه مال خودتون بیرون بیارین ببینید کارکردش چجوریه

مال من کلش برنامه داره لمسی هست میبرم برنامه خودش استارش میزنم

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم ۳۴سالمه دوازده سال خانه دارم با وسایل کارفرما یعنی آنهایی که برای شروع زندگی لازمه .هیچکدوم از اینهایی که گفتی من نداشتم بعد توزندگی کم کم خریدیم چون بعدش بچه میاد یک آبمیوه گیری لازمه که واسش آبمیوه طبیعی بگیری که من هنوز ندارم یک همزن اونم ندارم ولی چرخ گوشت رو دارم ....