2777
2789
عنوان

اگر همسرتون عاشق کس دیگه ای بشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 101 پست
خب این جنگ الکیه دو سر باخته حتی خود دوستش اسیب میبینه باید بکشه کناراونا ب مرور عواقب این کاروشونو ...

این بازی بستگی به روحیه طرف داره یکی مثل شما آدم آرومیه ترجیح میده زمان انتقامشو بگیره. یکی مثل نمیتونه منتظر کارما بمونه ترجیح میده خودش قانونو اجرا کنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی به دوستت بگو حتی اگه جدام شد یه کاری کنه اون دوتا خائن به هم نرسن به قول معروف دیگی که برای من ن ...

حالا کلا که بعید می‌دونم زن دومی آدم درستی باشه 

نیمدونم چیکارس ولی خیلی زن درست و حسابی نیست 

ولی آخه چیکار کنه این بدبخت 

زندگیش خراب شده حالا چه اونا خوشبخت بشن چه بدبخت

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

حالا کلا که بعید می‌دونم زن دومی آدم درستی باشه نیمدونم چیکارس ولی خیلی زن درست و حسابی نیست ولی آخه ...

پس زنه از اون خونه خراب کناس اینم ساده گول خورده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
رفتن پیش مشاور چند ماه پیش شوهرش پاشو توی یک کفش کرده که من عاشق شدمجالب تر اینکه به مشاور هم اعتراف ...

پس آقاهه خودش نمیخواد کوتاه بیاد ، وگرنه مشکل حل شدنیه. 

دیگه نمیدونم چی بگم. 

اگر اینطور باشه ، تمام آدم ها و زندگی هاشون رو هوا هستن و تعهد و انسانیت معنی نداره. 

پس آقاهه خودش نمیخواد کوتاه بیاد ، وگرنه مشکل حل شدنیه. دیگه نمیدونم چی بگم. اگر اینطور باشه ، تمام ...

آره دقیقا خود آقا نمی‌خواد کوتاه بیاد 

مثلا دعوا کردن ، مرده نشسته گریه زاری کرده که داره اذیت میشه و عاشق شده دنبال هوسش نمیره و...

حالا من از همه چیز هم خبر ندارم ، ولی می‌دونم آقا کوتاه نمیاد 

اینکه سالها تلاش من توی زندگی از خودگذشتگی هام وفاداریم و....دیده نشه خیلی آزاردهنده هست اما چون بچه دارید فقط حال و احوال و احساسات خودتون مهم نیست 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

آره دقیقا خود آقا نمی‌خواد کوتاه بیاد مثلا دعوا کردن ، مرده نشسته گریه زاری کرده که داره اذیت میشه و ...

نمیدونم چی بگم؟

کاش به اون آقا بگید حداقل معنی عشق رو خراب نکنه و حرمت این کلمه رو بیشتر از این خراب نکنه.

آره دقیقا خود آقا نمی‌خواد کوتاه بیاد مثلا دعوا کردن ، مرده نشسته گریه زاری کرده که داره اذیت میشه و ...

هر ادمی بالاترین عشق رو به بچش داره که هیچگونه هوا و هوسی قاطیش نمیشه... به اون مرده بفهمونید عشق پاک پدر و فرزندی و سرنوشت بچه اش براش مهم نیست یعنی داره راه رو اشتباه میره لعنتی

دوستت چه واکنشی نشون داده.احتمالا من باشم بهش میگم برو و هرچیم شد دیگه برنگرد.

اولش همش گریه میکرد و از اونم خواهش میکرد که بیخیال این عشق و عاشقیش بشه 

ولی الان لجباز و عصبی شده همش دعوا می‌کنه و همه چیو بهم میریزه

اولش همش گریه میکرد و از اونم خواهش میکرد که بیخیال این عشق و عاشقیش بشه ولی الان لجباز و عصبی شده ه ...

امیدوارم آروم بشه و بهترین تصمیم رو بگیره.اما بهش بگو یه جسم ک روحش جای دیگه باشه ب چه کارش میاد.

غرورش رو حفظ کنه  و اینکه زندگی ادامه داره. 

هر کی میخاد بره فقط باید زودتر راهیش کرد