2777
2789
عنوان

نمی‌دونم حکمت خدا چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست
شاید خدا بخشیده باشتش

ببینید شاید توبه کرده باشه ولی اگه موضوع حق الناس باشه شما هم باید ببخشیدش‌ وگرنه ک موضوع حق الناس فقط مربوط ب خدا نیست، اون از تو باید عذرخواهی کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ییادمه یه یه بار همچین موضوعی توی سایت بود و یه کاربر نظر حکیمانه‌ای داد گفت الزاماً نباید منتظر کار ...

نه قربونت بشم این چه حرفیه اینم هست

شاید اون تقاص گناهای من بوده

تا حالا ازین زاویه بهش نگاه نکرده بودم

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
ببینید شاید توبه کرده باشه ولی اگه موضوع حق الناس باشه شما هم باید ببخشیدش‌ وگرنه ک موضوع حق الناس ف ...

من بخشیدمش

تا خدا منو ببخشه

تنها کسی که نمی‌تونستم تو عمرم ببخشمش اون بوده که خداروشکر تونستم 

من بخشیدمشتا خدا منو ببخشهتنها کسی که نمی‌تونستم تو عمرم ببخشمش اون بوده که خداروشکر تونستم

چه قلب مهربونی داری♥️

درواقع خودت رو راحت کردی، حالا که بخشیدی دیگه بهش فکر نکن و پیگیری نکن، بقیش رو به خدا بسپر

هر کار بدی جزایی داره ک البته با بخشیدن و اینها شاید سبک تر بشه ولی باز هم مثل قوانین این دنیا برای زندان و... یک سری قوانین و مجازاتی هم داره که دست خداست و ما بی خبر

چه قلب مهربونی داری♥️درواقع خودت رو راحت کردی، حالا که بخشیدی دیگه بهش فکر نکن و پیگیری نکن، بقیش رو ...

قربونت عزیزم

حرفات درسته

ممنونم بابت راهنماییت♥️