2777
2789

رسوم عجیبی نیست ولی ما یه جشنی داریم به اسم جشن حمام داماد .فامیلامون که عروسیش بود رفت حموم بعد با ساز آواز سوار اسبش کردن ببرنش خونه خودش تا آماده بشه و جشن بگیریم تو راه فیلم بردار پشت سر اسبه فیلم می‌گرفت همه هم دست می‌زدند میرقصیدن ‌از شانس بد داماد اسب همون تو راه که فیلم میگرفتن .دسشوییش گرفته بود .مدفوع میکرد و می‌رفت جلو تو فیلمشون هم هست خیلی خندیدیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه عروسی رفتیم جاری های عروس ۴ تا بودن 

۴تا لباس عروس به رنگ های مختلف پوشیده بودن🤣🤣🤣🤣

یادم میاد خندم میگیره 

کل استیج رو پر کرده بود 😂😂😂

قرمز ،یشمی،نباتی،ابی اسمونی

عروس هی نگاشون میکرد غصه میخورد اخه خیلی از عروس خوشگلتر شده بودن .

اخرشبم شوهراشون اومدن داخل رو سزشون شاباش میریختن و می‌چرخوندن زناشون رو ...

عروس بیچاره هم شوهرش خسیس برای رقص چاقو بزور پول داد 

محل هم به زنش نمیداد قیافه میگرفت براش

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یه عروسی رفتیم جاری های عروس ۴ تا بودن ۴تا لباس عروس به رنگ های مختلف پوشیده بودن🤣🤣🤣🤣یادم میاد خ ...

ولی فکر کنم رسمشون بود 

به نظر من حتی رسمشونم که بود 

حداقل انقدر ارایش ویژه و اینکار نمیکردن که عروس بیچاره تو چشم نیاد

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

شام رزيمي بوده

دقیقا 

میوه هم ندادن😂🤌

نمیدونم دقیقا یادم نی برا خیلی سال پیش هست عقد دوستم ۲۰ ۳۰ سال پیش مادرش موقع خطبه عقد رفت بیرون نبو ...

قديم ميگفتن زني كه شوهر نداره بيوه ست توي اتاق عقد نباشه شگون نداره البته خرافات بود