2777
2789
عنوان

بالاتر اززیست آی کیو هست آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 38 پست
زیست بعد پینوکیو و ایکیو دیگه کتابای عجیب غریب زدن فایده نداره باید ازمونایی مثل ماز و زیستاز بزنی

اهان. هردو کتاب دارم.

آیکیو جامع دارم

پینوکیو هم پایه دارم.

یعنی اینا تمام شد برم سراغ آزمونا؟

کاربری دست چندین نفرههه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهان. هردو کتاب دارم.آیکیو جامع دارمپینوکیو هم پایه دارم.یعنی اینا تمام شد برم سراغ آزمونا؟

پینوکیو جامع بزن

اره ماز و زیستاز مخصوصا

کلا ازمون دادن خیلی مهمه از ازمون نترسین من اگه زودتر شروع میکردم ازمون دادن و مهم ترین بخشش تحلیل کردن رو نتیجه خیلی بهتری میگرفتم

So casually cruel in the name of being honest 
من برای درصد بالایی میخوامبنظرتون چ منابعی کار کنم؟زیستمم خوبه

نردبام عالیه به نظرم برای درصد بالا چون سطحش خیلی بالاتر از ایکیو هست و خودت تستاسو ببینی متوجه منظورم میشی از سختیش کلا بگم ایقد سخته سطحش که مشاورم میگف در حد این سخت تو کنکور نمیاد.. اما عالیه

نردبام عالیه به نظرم برای درصد بالا چون سطحش خیلی بالاتر از ایکیو هست و خودت تستاسو ببینی متوجه منظو ...

ببخشید شما استفاده کردی تونستید چه درصدی بزنید؟

کاربری دست چندین نفرههه

بعد از تمام شدن منابع دیگه فقط آزمون بزنم درسته؟

منبع دیگه فایده نداره.. تو کتابا ایده خیلی تستا تکراریه.. همون آیکیو و پینوکیو بسه دیگه آزمون بزن.. آزمون سوالاش جدیدتره و ایده های جدیدتر داره

🌊as deep as the Pacific Ocean