2777
2789

من به کسی ازدواج کردم که نسبت فامیلی خیلی دوری داره و مادرش غریبه س 

یکی از فامیل های ما که می‌دونم کیه، رفته هررررررر چی در مورد خانواده پدری و مادری من، هر اختلافی، هر موضوعی، هر شخصیتی از اطرافیانم بوده به مادر شوهرم گفته 

حالا مادر شوهرم و شوهرم ، دامادشون و خواهر شوهرام 

مادر بزرگ شوهرم و .... همه تا منو میبینن میگن از زن عموت چه خبر؟ خونه عموتم میری؟ 

حالا موضوع چیه؟ موضوع اینه که خانواده عموی من ناراحت شدن که چرا تو مراسم پدرمون و بلافاصله بعد از سالگرد پدرمون جشن عقد من بوده 

از طرفی خود خانواده شوهر من و اطرافیانشون سکووووت مطلق کردن ، هیچی نمیگن، من موندم هاج و واج 

حتی از مریضیایی که دارن حرف نمی‌زنن چه برسه اختلافاشون 

دلم میخواد برم همون خانمه رو بگیرم آنقدر بزنمش که خون بالا بیاره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوسه بار که سرد جواب بدی میفهمن دیگه نمیپرسن اتفاقا نگو چیزی خودت دذمورد اختلافات و... جوری نشون بده ک اصلا برات مهم نیست و بی تفاوتی

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
بیچاره نمیدونه چطوری حسودی کنه🤣🤣🤣

بابا حسودی بخوره تو سرش 

هرررر چی میدونستم و نمی‌دونستم رفته گفته 

الان من نمی‌دونم اینا چیا می‌دونن 

فقط شوهرم بهم گفت فلانی خیلی بی ذاته، بهش گفتم اینو همه میشناسن که چه شخصیتی داره

ادم بیشعور همجاهست ماهم زنعموم و زندایی هام اینجوری هستن زنداییم رفته بود ب مادرشوهرمن همه مشکلات خواهرمو گفته بود!درصورتیکه ما نمیخواستیم بدونن اصلا لزومی هم نداشت بدونن ب اوناچه ولی متاسفانه همجا بیشعور وخبرچین هست 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بگو شما بهتر خبر دارید شما بگین چه خبره ما هم بدونیم ساده و بی زبون نباش

باید همینو بگم 

به شوهرم میگم به داماد شما چه ربطی داره من با خانواده عموم رفت و آمد میکنم یا نه، میگه نه تو بگو اختلافی هست یا نه 

گفتم به کسی ربطی نداره، اختلاف نیست باشه هم به کسی ربطی نداره، منم بگم چی می‌دونم؟ دیگه ساکت شد 

برو بهش بگو اجازه نداشتی بری در مورد مسائل خصوصی ما صحبت کنیدولی خودت هم جلو خانواده همسرت عموت رو خ ...

حالم ازش بهم میخوره 

هر جا ببینمش رومو برمیگردونم 

با مادرم مشکل داره، با خانواده م مشکل داره 

منم یه شوهرم گفتم اون کلا با خانواده پدری و مادری من مشکل داره 

ادم بیشعور همجاهست ماهم زنعموم و زندایی هام اینجوری هستن زنداییم رفته بود ب مادرشوهرمن همه مشکلات خو ...

دقیقا 

حالا شوهر منو مادرش ، هرررر جا میرم میان میچسبن بهم که کسی چیزی بهم نگه 

البته یه چیزهایی در موردشون می‌دونم که اونم خود شوهرم گفته 

اما این بیشرف حق اینو نداشت بره بشینه هر چی می‌دونه و نمیدونه بگه

باید همینو بگم به شوهرم میگم به داماد شما چه ربطی داره من با خانواده عموم رفت و آمد میکنم یا نه، میگ ...

اصلا نمی‌خواد توضیح بدی یا بحث بکشی همون چیز که گفتم بگو اگر گفتند ما که خبر نداریم بگو دلیلی هم نیست که شما خبر داشته باشید تاثیر رفت و آمد ما رو زندگی شما چیه 

که اینقدر پیگیر هستید 

بابا حسودی بخوره تو سرش هرررر چی میدونستم و نمی‌دونستم رفته گفته الان من نمی‌دونم اینا چیا می‌دونن ف ...

خب رک بهش بگو بگوسرت ت.ک......بقیس چ حسی داری؟

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤