2777
2789
عنوان

شما به عنوان اشرف مخلوقات چه تاتیری بر زمین گزاشته اید

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست
ببین دوستات چه ایده ای دارنزباله جدا میکنم مناشغال نمیزیزم بیرون و این تیپ کارا

گفته این چیزا ننویسید علمی جواب بدید

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کردم تا جایی که میتونم مفید باشم کمک کنم به انسان و حیوان سعی کردم عشق و دوستی رو گسترش بدم و دیگران رو تشویق کنم کم هست ولی از هیچی بهتره

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
استادتون استاد مهد کودکه؟

😂😂😂

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

می تونی دو قسمتش کنی یبار اتفاق های خوب بشریت رو بنویسی مثل پیشرفت در زمینه پزشکی، اختراع انواع ربات ها و وسایل نقلیه، پیوند زدن میوه های مختلف، پیشرفت در رشته های ورزشی

و اتفاق های بد: مثل آلودگی زمین، آلودگی دریاها، جنگ، قحطی و ... 

به نظرم استادت خیلی سوال قشنگی پرسیده حتی منو هم ب فکر برد 

ولی میتونی مثلا به خوبی هایی که در حق جهان یا ادما یا کره زمین کردی فکر کنی حتی چیزای کوچیک مثلا به یکی که نا امید بوده امید دادی پای درد دلش نشستی باهاش همدردی کردی یا مثلا طبعیت رو کثیف نکردی اشغال نریختی یا در حق کسی بدی نکردی به ادما کمک کردی البته درسته خیلی ازین کارا وظیفمونه و لطف نیس ولی بازم کارای خوب محسوب میشن

هوا رو الوده کردیم منابع غذاییو

البته من چنتا مقاله علمی هم نوشتم

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن