2777
2789
عنوان

شوهرم حوله پرت کرد ینی کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 48 پست
تازه ما تو سرو کله همم میزنیم😂😂

آخه واقعا اینا چیزی نیست که😄

هنوزم باور نمیکنم استارتر واقعا ناراحت شده باشه 

این اگه جای ما زندگی کنه ، هفته اول طلاق میگیره😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان تاپیک فیکع

نه فک کنم‌واقعی . اسی نوجوانه اینارم مدام میگن بکش روغن داغتو خواب بریز کله اش جونشو بگیر زهر کلثوم بده دستو پا چلفتی خوب اینام جو گیر میشن. واقعا نی نی سایت زندگیا داغون کرده🤣🤣🤣🤣🙌

بخاطر پرش شدن حوله حالت بهم خورد؟واقعا چقدر زندگی رو سخت میگیرید والا این که گفتی عادی ترین شوخی منو ...

خب شوخی خیلی فرق داره. جدی باشه ادم ناراحت میشه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

شیشه ها :

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

آخه واقعا اینا چیزی نیست که😄هنوزم باور نمیکنم استارتر واقعا ناراحت شده باشه این اگه جای ما زندگی کن ...

بخدا یه عالمه گریه کردم جوری که چشام باد کرد و تولد دعوت بودم نمیتونسم برم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

منگه میگم شب که خوابید به فرموده نی نی سایتیا بخاطر این عمل شنیع با همون حوله خفه اش کن🤣🤣🤣 شوخی نیسکه حوله پرت کرد روت

خب دارید به هم فحش میدید طرف کنترل خودش رو از دست میده. وسط دعوا که حلوا خیرات نمی‌کنن.

چرا حرمت‌ها رو از بین می‌بری؟

اتفاقا عصبانی بود می‌خواست بزندت. به جاش حوله پرت کرد که خشم خودش رو کنترل کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اوکی ناراحت میشی

ولی دیگه شما خیلی خیلی خیلی بزرگش کردی

این روانشناسی زرده عزیزم اگر کسی بهت گفته اینطوری رفتار کنی مثلا شوهرت ازت می‌ترسه ست حساب می‌بره...

نکن با زندگیت ، طبق فیلم و سریال و اینستاگرام زندگی نکن گلی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بخدا یه عالمه گریه کردم جوری که چشام باد کرد و تولد دعوت بودم نمیتونسم برم

وای استارتر واقعا خیلی زودرنجی دختر جان

چند وقته ازدواج کردی؟