2777
2789

نه .. تعداد کمیشون ازدواج میکنن 

بیشترشون سنتی 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر سنتی 

اما یکی دو مورد دیدم با دوستی ازدواج کردن...

به نفرم بود تو همسایه هامون با دوستی ازدواج کردن 

شوهرش خیلی اذیتش کرد با قابلمه دماغ شو شکسته بود، بی شرف،دختره خودکشی کرد😢

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اطرافه ما میرن دوس دختره بقیه رو میگیرن

میگن دوس دختره خودمون دس خورده شده😃

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خیلی بیشتر سنتی و ب صورت معرفی 

اینجا اینطوریه ک میرن خواستگاری پسرودختر همومیبینن میرن تو اتاق صحبت میکنن میرن آزمایش میدن اگه خوب بود بزرگترای هردو  طایفه میان مهریه تعیین میشه بعد عقد 

تو عقد خیلی برامون زشته بارداری خیلی هاااااا در حد زنا میبیننش (اوناهم ک از دستشون در میره خیلی سریع میرن سر خونه زندگیشون بعد چندتا آدم فضول هست ک حساب میکنن ای وای اینا ک خیلی زودتر بچه شون بدنیا اومده و از این حرفا 

بعد ۳تا۴ماه جشن عروسی یا ماه عسل 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

نصف؟🤣جدی میفرمایید؟پس چرا هر پسری سمت من میاد قصد ک ر دن؟ داره

اون دیگه مشکل شما و پسرای اطرافته

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میگیرن نگیرند باید دوست دختر یکی دیگه که شناختی ازش ندارند بگیرند😄جمله کلیشه ای ولی خب

نمیدونم کی این جمله کلیشه ای رو اول از خودش در آورد دخترای خیلی زیادی هستن که با وجود شرایط امروزی که همه تو روابط این مدلی هستن تا حالا حتی یه دونه دوست پسر هم نداشتن نمونش خودم و تمامی دوستانم پس این جمله اشتباهه چون میگه همه دخترا دوست پسر داشتن .. 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛