دارم چاق میشم اشتهام خیلیی شده. یکمی ریزش موهام کم. شده چون وحشتناک ریزش مو داشتم. یک روز درمیون بخورم تاثیرداره؟؟؟چی بخورم اشتهام کم بشه و یا حتی یا یک حدی کور بشه
برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من ک از ترسم حموم سه روز در میان میرم 🥺 فولیکوژن مصرف کردم انگار آب بود هیچ تاثیری نداشت زینک میخرم ...
اول یه چکاب بده ببین دلیل ریزش موهات چیه
من کمبودی نداستم و بخاطر راکوتان بود ک ی مذت مصرف میکرذم. چون هژینه دکترپوست مو نداشتم فعلا رفتم جا دکترعمومی ک جواب ازمایشم ببینم چطورع ک مشکلی نداشت و یک نوروبیون زدم. و ماهی یکبار ویتامین دی و هرروز زینک و ویتامین سی مصرف میکنم. قرص هیرویت هم سفارش دادم ک اونم بخورم برای رشد مجدد و ریزش مو
برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت