2777
2789

یه داداش دارم خدا قسمت هیچ کس نکنه همچین برادری همچین فرزندی به هیچ کس یه آدم بیکار بی عار نمک نشناس شده هند جگر خوار مامان و بابام همیشه خدا ازشون طلب کار که هیچ کاری نکردین برام و فلان و بهمان ۳۵سالشه پول بلیط قطارش رو بابام میده خورد و خوراک اش رو لباس هر چی که فکر کنید یه هزاری از خودش نداره بعد ۵۰۰میلیون پارسال با دروغ و نیرنگ از ما گرفت بی شعور عوضی آشغال خجالت هم نمی کشه تو چشامون هم نگاه می کنه یه چشم مامانم خون یه چشم اشک بابام کمرش شکسته خدا بکشه این برادر خدا نشناس ام رو راحت شیم گفتم دعا کنم زیارت عاشورا آل یاسین هر چی که فکرش رو بکنین خوندم بلکه آدم شه نشد که نشد هر روز بدتر از دیروز الان فقط آرزوی مرگ اش رو دارم 

مرگ که خدا نکنه اصلا همچین آرزوئی نکن

ولی وقتی بلیط قطارش رو بابات میده کار از اونجا خراب میشه پسر که ۱۵ ، ۱۶ سالش شد پدر مادر باید ازش پول بخواد تا احساس مسئولیت کنه

متاسفانه الان دیگه زیادی بزرگ شده و به بی عاری عادت کرده سخته خدا خودش هدایتش کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرگ که خدا نکنه اصلا همچین آرزوئی نکنولی وقتی بلیط قطارش رو بابات میده کار از اونجا خراب میشه پسر که ...

یه بار ۱۶ساله اش اینا بود مامانم گفت برو نون بخر نخرید 

کلا ذات تنبلی داره

پسر خواهر شوهر من ۴۲ سالشه پدر هم نداره شده وبال گردن بیچاره مادرش

نه شغلی داره نه از خونه بیرون میاد همش تو خونه نشسته و مگس جرات پر زدن تو خونه رو نداره نه میتونیم به خواهرشوهرم زنگ بزنیم نه اون میتونه باهامون تماس بگیره که چی ؟ که آقا خوابشون بهم میریزه

مادرشم بخواد اعتراض کنه کتکش میزنه

خدا فقط به داد خواهرشوهرم برسه

پسر خواهر شوهر من ۴۲ سالشه پدر هم نداره شده وبال گردن بیچاره مادرشنه شغلی داره نه از خونه بیرون میاد ...

خیلی ناراحت شدم

اینم خدا ازش نگذره فحش میده طلبکار امیدوارم بمیره به جای حلوا و خرما براش شیربنی پخش می کنم

یه بار ۱۶ساله اش اینا بود مامانم گفت برو نون بخر نخرید کلا ذات تنبلی داره

من یه همکاری داشتم پسرش ۷ سالشه 

میگف وقتی میریم بیرون هر چیزی بخواد مثلا چیپس ، پفک ....نمیخریم میگیم از پول خودت بخر

پولش از کجاس ؟ هر روزی که بره مغازه باباش (باباش نمایشگاه داره) یه پولی بهش میدن . من دلم خیلی برا بچه میسوخت ولی الان میبینم درست ترین کار همین بوده

من یه همکاری داشتم پسرش ۷ سالشه میگف وقتی میریم بیرون هر چیزی بخواد مثلا چیپس ، پفک ....نمیخریم میگی ...

آخه این کلا از اول تنبل هست 

کلا از اول تو ذاتش بوده

فقط تنها راه اش اینه که بمیره نمی دونم چرا زنده است به همه هم بدی می کنه شر اش به همه میرسه 

آخه این کلا از اول تنبل هست کلا از اول تو ذاتش بودهفقط تنها راه اش اینه که بمیره نمی دونم چرا زنده ا ...

براش دعای زبان بنده چیه از اونا بگیرین یا بخونین که دیگه نتونه اذیتتون کنه فکر میکنم تو نت باشه

براش دعای زبان بنده چیه از اونا بگیرین یا بخونین که دیگه نتونه اذیتتون کنه فکر میکنم تو نت باشه

بنظرت تاثسر داره؟

زیارت عاشورا و...خوندم سر به راه بشه که نشد 

خدا لعنت اش کنه