2777
2789
عنوان

شما بودین حالتون بهم نیمخورد از این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 23 پست
خب خوشی نکردم بیمار روحی شدم نمیتونم یک ساعت برم مهمونی استرس میگیرم ک بیکار باشم نمیتونم برم بیرون ...

حس میکنم درونگرا هستی و اعتماد به نفست پایینه 

درسته؟ 

به نظرم یه مشاور برو صحبت کن

شاید فشار کاری زیاد روته 

و اینکه یه چندوقت استراحت کن 

میگم استراحت یعنی واقعا استراحت کن

منم مثل توم ولی واقعا دلم نمیخاد عمرمو پای درس بزارم فقط نمیگم درس بده ولی فقط درس حال بهم زن من دیر ...

من شکست عاطفی خوردم خیلی بدی خوردم کلا دیگ داغون شدم 

من دو سه سال خیلیدکتاب خوندم اون روحیه ام رو خیلی بهتر کرد و فیلم دیدم ولی الان دوباره حالم بده 

آشپزی هم افتضاحه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس میکنم درونگرا هستی و اعتماد به نفست پایینه درسته؟ به نظرم یه مشاور برو صحبت کنشاید فشار کاری زیاد ...

حالا ک اینقدر خوندم تا خرداد میخونم آزمون ارشد رو میدم بعدش دیگ ی دل سیر استراحت میکنم حیفم میاد دیگ نخونم هر چ قبول نیشم

من شکست عاطفی خوردم خیلی بدی خوردم کلا دیگ داغون شدم من دو سه سال خیلیدکتاب خوندم اون روحیه ام رو خی ...

بیخیال منم مثل تو عذابم داد پسره نکبت اخرش زن گرفت ولی میدونی به چی فکر کروم؟وقتی ظاهرم شخصیتم خونوادم از اون پسر سرتر بود گفتم اون باید غصه بخور نه من دگ برام اهمیتی نداشت فراموشش کردم تازه اون موقه نگاه کردم دیدم چقد پسر خوب هست ک من ندیدمشون

حس میکنم درونگرا هستی و اعتماد به نفست پایینه درسته؟ به نظرم یه مشاور برو صحبت کنشاید فشار کاری زیاد ...

درون گرا نیستم یعنی برون گرام ولی خیلی حوصله توم ها رو ندارم بعد ی مدت پیرم  تو همون غار تنهایی خودم

اعتماد ل نفسم قبلا پایین بود الان بالاتر بردمش خیلی برام دیگ اذیت کننده نیس

حالا ک اینقدر خوندم تا خرداد میخونم آزمون ارشد رو میدم بعدش دیگ ی دل سیر استراحت میکنم حیفم میاد دیگ ...

اره درست میگی ولی در کل به خودت سخت نگیر

دنیا دو روزه درسته باید تلاش کنیم تا به هدفمون برسیم و موفقیت کسب کنیم ولی واقعا ارزش نداره که هزار تا بیماری روحی و روانی و جسمی بگیریم 

سلامتی جسم و روح مهم تر از همه چیزه

بیخیال منم مثل تو عذابم داد پسره نکبت اخرش زن گرفت ولی میدونی به چی فکر کروم؟وقتی ظاهرم شخصیتم خونوا ...

اگ خواستی با هم حرف بزنیم شبیه منی هم سنم هستیم 

بعصی وقت ها بهت پیام میوم

درون گرا نیستم یعنی برون گرام ولی خیلی حوصله توم ها رو ندارم بعد ی مدت پیرم تو همون غار تنهایی خودم ...

میفهمم چی میگی یه چیزی بین برونگرا و درونگرا هم اوکی با بقیه هم تنهایی رو دوست داری

خوبه سعی کن بالاتر بره