2777
2789

یه دوست دارم هفته ای یک تومن برای خودش میگیره فقط و اصلا با هیچی کاری نداره ولی من خودم پول که میگیرم خرج همه چی میکنم خرید خونه خرید بچه ها لوازم خونه ارایشگاه و تفریحات خودم همه چی خیلی قاطی پاتیه واسه همین هر دو سه روز یکبار پونصد میریزه یا خرید داشته باشم یک تومن میریزه 

اون سری سرم منت میذاشت میگفت ماهی هفت هشت تومن ازم میگیری قاطی کردم گفتم واسه بچه رفتم مداد رنگی خریدم خرج منه؟! رفتم دوغ و گوجه خیار خریدم خرج منه؟! یا مدرسه گفته کتاب کمک اموزشی بخرین خرج منه اینا ساکت شد ازین هشت تومن در ماه نهایت دو تومن خرج علایق خودم میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من دوشغله هست یکی از کارت حقوقاش کلا دست منه یه کارت دیگه هم جداگانه بهم داده هرماه شارژش میکنه برای هزینه اسنپ و شارژ و اینترنت و اینا

بیرون هم باشیم و اون لحظه کنارم باشه هم خودش باز حساب میکنه

ازهمون دوره دوستی تا الان هم که عقدیم گفت حقوق خودت رو پس انداز کن برای خودت مخارجت کلا بامنه 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
یه دوست دارم هفته ای یک تومن برای خودش میگیره فقط و اصلا با هیچی کاری نداره ولی من خودم پول که میگیر ...

من زندگی ندیدم آخه به چه دردی میخوره من زنده بمونم  انگار یه نوکر خشک و خالی ام جلوش یه چیزیم میگی بلند میشه میزنه 

همسر من دوشغله هست یکی از کارت حقوقاش کلا دست منه یه کارت دیگه هم جداگانه بهم داده هرماه شارژش میکنه ...

قدرشو بدون کاش شوهرم بمیره منم با یکی دیگه ازدواج کنم کاش بمیره فقط