بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آها خیلی ممنون راستی خواستم از صرافی بگیرم اول گفت نمیفروشم صد دلار برو از آزاد بخر راسته؟ بالای چ ...
صرافی ها ظاهرا دیگه کلا دلار نمیفروشن، بیشتر توی کار حواله زدن هستن، چون صرافی حق نداره به قسمت آزاد بفروشه، مقدار دلاری هم که بهشون میدن محدوده و سهمیه ایه، قیمتاشون از آیاد خیلی پایین تره، ولی به این صورت فروش ندارن، حوالههای شرکت ها و شخصی را رو میزنن
بزن تو نت صندوق طلا در موردش بخوان و تحقیق کن تتر همون دلاره رمز ارزه اگرم این دوتا رو نخواستی برو حساب ارزی بانک ملی باز کن تو بام نوشته اینتر نت هم داره دو نوع قرص الحسنه برای زیر ۵۰ میلیون تومن که سود بهش تعلق نمیگیره اما با ارزش دلار ارزشش بالا میره بالای ۵۰ میلیون تومن بهش سود هم میدن برای حساب دلاری تو ریال میزاری معادلش دلار داری بعد موقع گرفتن میری به نرخ روز دلار یا ریال میگیری
سلامکاربر آقا هستم.به نظر من برای پس انداز به جای دلار طلا بخرید.چون هم از طریق افزایش قیمت انس جهان ...
بله قبلا میخریدم طلا ، ولی این سری مشکلی پیش اومد ، دیگه همون طلا رو میخرم ، مغزم کشش خریدن اینجور ارزا رو نداره تازه دلارم تا خورد مشکلی پیش نمیاد برای قیمتش؟
سلامکاربر آقا هستم.به نظر من برای پس انداز به جای دلار طلا بخرید.چون هم از طریق افزایش قیمت انس جهان ...
سلام کاربر آقا عمرا طلا بخریم که بعد مجبور شیم برای همسرمون بفروشیم بهتره آقایون برای پس انداز برامون طلا بخرن کل پس انداز و زندگیم تو گوشیمه همسر محترم فکر میکنه صبح تا شب دنبال چت های خاله زنکی هستم نمیدونه دارم کار میکنم تا چند وقت دیگه درآمدم از اونم بیشتر میشه تازه اول راهم ی دعای دبش مردونه برام بکن کف درآمدم بشه به اندازه همسرم کیف کنم
خآنه دار بورس و سهام و.... چند ماهه شروع کردم سودش بد نیست فقط لم بدی رومبل و رشد سرمایه رو ببینی عاشق اعداد و ریاضیم حسابی شارژ میشم حتی وقتی کلا به خون کشیده میشه باورش سخته اما حتی از ضرر هم لذت میبرم