2777
2789
والا من حرفه ای تشخیص اش نیستم، بعضیاشون خیلی تمیز و خیلی شبیه اصلن خود دلار فروشا هم تشخیص نمیدن، ی ...

آها خیلی ممنون 

راستی خواستم از صرافی بگیرم اول گفت نمی‌فروشم صد دلار برو از آزاد بخر  راسته؟ بالای چند دلار رو میشه از صرافی خرید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

کاربر آقا هستم.

به نظر من برای پس انداز به جای دلار طلا بخرید.

چون هم از طریق افزایش قیمت انس جهانی+افزایش قیمت دلار داخل دو سر سود کردین

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
آها خیلی ممنون راستی خواستم از صرافی بگیرم اول گفت نمی‌فروشم صد دلار برو از آزاد بخر راسته؟ بالای چ ...

صرافی ها ظاهرا دیگه کلا دلار نمیفروشن، بیشتر توی کار حواله زدن هستن، چون صرافی حق نداره به قسمت آزاد بفروشه، مقدار دلاری هم که بهشون میدن محدوده و سهمیه ایه، قیمتاشون از آیاد خیلی پایین تره، ولی به این صورت فروش ندارن، حواله‌های شرکت ها و شخصی را رو میزنن

صندوق یا تتر چیه؟

بزن تو نت صندوق طلا در موردش بخوان و تحقیق کن     تتر همون دلاره رمز ارزه    اگرم این دوتا رو نخواستی برو حساب ارزی بانک ملی باز کن تو بام نوشته اینتر نت هم داره دو نوع      قرص الحسنه برای زیر ۵۰ میلیون تومن که سود بهش تعلق نمیگیره اما با ارزش دلار ارزشش بالا میره  بالای ۵۰ میلیون تومن بهش سود هم میدن  برای حساب دلاری تو ریال میزاری معادلش دلار داری بعد موقع گرفتن میری به نرخ روز دلار یا ریال میگیری 

سلامکاربر آقا هستم.به نظر من برای پس انداز به جای دلار طلا بخرید.چون هم از طریق افزایش قیمت انس جهان ...

بله قبلا می‌خریدم طلا ، ولی این سری مشکلی پیش اومد ، دیگه همون طلا رو میخرم ، مغزم کشش خریدن اینجور ارزا رو نداره تازه دلارم تا خورد مشکلی پیش نمیاد برای قیمتش؟

سلامکاربر آقا هستم.به نظر من برای پس انداز به جای دلار طلا بخرید.چون هم از طریق افزایش قیمت انس جهان ...

سلام کاربر آقا     عمرا طلا بخریم که بعد مجبور شیم برای همسرمون بفروشیم   بهتره آقایون برای پس انداز برامون طلا بخرن    کل پس انداز و زندگیم تو گوشیمه همسر محترم فکر میکنه صبح تا شب دنبال چت های خاله زنکی هستم نمیدونه دارم کار میکنم تا چند وقت دیگه درآمدم از اونم بیشتر میشه تازه اول راهم ی دعای دبش مردونه برام بکن کف درآمدم بشه به اندازه همسرم کیف کنم 

بله قبلا می‌خریدم طلا ، ولی این سری مشکلی پیش اومد ، دیگه همون طلا رو میخرم ، مغزم کشش خریدن اینجور ...

نه مشکلی نداره

بخصوص دلالهای بازار آزاد زیاد باریک نمیشن توی تاخوردنش

با اتوی حرارت ملایم اتوش کنید بگذاریدش بین صفحات یه کتاب قطور

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
بعد ی چیزی از کجا اصل و تقلبی بودنشو تشخیص بدم؟زبری رو پیراهن عکس و تغییر رنگ صد دلار و شناسه داره ا ...

اینو زیاد اطلاعی ندارم ولی مبدونم هر دلار یه شناسنامه ای داره یعنی یه اعدادی داره که روش نوشته شده دیگه نمیدونم چطور تشخیص میشه داد

سلام کاربر آقا عمرا طلا بخریم که بعد مجبور شیم برای همسرمون بفروشیم بهتره آقایون برای پس انداز ...

سلام.

ببخشید آبجی جان

منو وارد مسائل خانوادگی نکنید  

پرسود و پر برکت باشید

شغلت چیه عزیزم🥺

خآنه دار    بورس و سهام و.... چند ماهه شروع کردم سودش بد نیست فقط لم بدی رومبل و رشد سرمایه رو ببینی عاشق اعداد و ریاضیم حسابی شارژ میشم حتی وقتی کلا به خون کشیده میشه باورش سخته اما حتی از ضرر هم لذت میبرم 

عجب دلی دارید ریسک میکنیدبرای تقلبی بودنش میگم دلار سفید (قدیمی) گرفتید یا آبی(جدید) ؟ معمولا خرید ‌ ...

ببخشید من قبل از این که پیام‌تون رو ببینم تا زدم دلارو 

الان گذاشتم لای کتاب تا یکم کمتر شه(گرچه ک نمیره)

یعنی الان از ارزشش کم شده؟