2777
2789

من حدود ۱۱ ساله با تیرگی زیر بغل و گردن  دست پنجه نرم میکنم هرچیزی ک فکرشو بکنی انجام دادم  و از این روش آخری که استفاده کردم به صورت معجزه ای تو زندگیم  کاملا خوب شدم  صبح دیدم که خوب شدم واقعا هنوز باورم نمیشه ..

میخوام راه حالشو بگم به شما هایی ک  دنبال درمان هستین  و فقط میخوام  در عوضش دعا کنین که خوشبخت بشم چون عید خاستگاریمه و من باورم نمیشه هنوز ک خوب شدم خیلی خوشحالممم

منم کرم ترکیبی میفروشم مشتری هام خیلی راضیم.در ضمن کاری کردی دوره ایه هر ماه انجامش بده

کرم و پماد نیست اینا جواب  نمیدن عزیزم ۱۱ ساله که گول این حرفارو خوردم پولمو دور ریختم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کرم و پماد نیست اینا جواب نمیدن عزیزم ۱۱ ساله که گول این حرفارو خوردم پولمو دور ریختم

عزیزم لطفا بگید

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بله منم میشه راهکارتونو بگید

اول این که اگه وزنت بالاست  کاهش بده 

و اگه مشکل دیابت نداری میتونی روشی ک جواب گرفتم انجام بدی

و بعد راه حلش

۴ جلسه  پلاسماجت بزن اگه میتونی دردشون تحمل کنی    باورت نمیشه انقدر خوب شده تیرگیم  که از صبح دارم از خوشحالی میمیرم

بعد از پلاسما جت  روی پوستت که سوخته  پماد زینک بزن. بعد. دو روز برو حموم با شامپو بچه  پوستت یواش یواش لیف بکش فشار نده 

برای من ۴ جلسه شد گردنم چون مقدار تیرگی زیاد بود بازم بسته به تیرگی  قسمت بدنت  جلسه ها متغیر  هست عزیزم ولی من جواب گرفتم  

اگه نتونستی دردشون تحمل کنی  قبل این که بری اسپری بی حسی دندون بزن به اون قسمت 

همین عزیزم؟پلاسما جت چیه

اره عزیزم 

در این روش درمانی، از دستگاه پلاسما جت و یک قلم استفاده می‌شود که با استفاده از نوعی بار الکترونی مستقیم روی پوست، آن را اسکن می‌کند. این کار به تحریک تولید کلاژن و بازسازی پوست منجر می‌شود که درنهایت می‌تواند به بهبود نمای ظاهری پوست بینجامد.

اول این که اگه وزنت بالاست کاهش بده و اگه مشکل دیابت نداری میتونی روشی ک جواب گرفتم انجام بدی و بعد ...

بله پلکسر درسته اما پلکسر هم شیوه دائمی نیست نهایتا تا 15سال ماندگاری داره میتونی بعداً برای تثبیتش مزو روشن کننده تزریق کنی