2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بار اول قبول شدم .حالا نه فکر کنی فول فولم سرهنگی ک امتحان گرفت ازم ما فوق همسرم  بود بنده خدا قبولم کرد خدا خیرش بده.ولی از اون وقت دیه باردار شدم و الانم نی نی دارم سوار نشدم فک کنم به کل فراموشم  شده خخخ

خدایا شکرت...

من ماشین مربیم ساینا بود ماشین ازمون پراید

بعد لامصب خیلی فرق داشتن نزدیک بود امتحان اول تصادف کنمو تا یذره گاز میدادم ماشین با سرعت نور میرفت🤣🤣🤣

بار چهارم قبول شدم 

بار سوم که افتادم رفتم پیش مربی ای که خواهرامم پیشش گواهی نامه گرفته بودن از ی موسسه ی دیگه خصوصی برداشتم سه روز پشت سر هم تمرین کردم تمام چیزایی که تو ازمون بود

پارک دوبل و دور دو فرمون و پارک سی سانت

واقعا بار چهارم عالی شده بودم

همش تمرینه اینقدر مجبورم کرد تمرین کنم که هرجلسه پاهام درد میگرفت از بس کلاچ میگرفتم 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

اصلا غصه نخور من دفعه اول رد شدم چون یبار خاموش کردم دفعه دوم قبول شدم ولی رسما هیچی بلد نبودم ولی اعتماد به نفسم زیااااد

ب خواهرشوهرم گفتم بیا بریم بیرون با ماشین برادرشوهرم تو حیاط بود سوییچشو برداشتیم رفتیم تصادف کردیم این یبارش بود

یبار با ماشین بابام زدم ب تیر برق

چندبار تا حالا تصادف کردم ولی خداروشکر یاد گرفتم🤣🤣

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

منم بار هفتم  قبول شدم سری اول که اصلا بلد نبودم رانندگی چند متر اونورتر رفتم رو سرعتگیر خاموش کردم بدترینش سری سوم بود که سه بار خاموش کردم هنوز شروع نکرده 😂😂😂یه سری هم گفت دور دو فرمون بزن اومدم بزنم دنده عقب تو یه خیابون خیلی خیلی شلوغ ولی ماشینایی که رد میشدن اجازه ندادن افسره کلافه شد گفت برو پایین نخواستم اصلا. بعد اون یکسال دیگه نرفتم ازمون بدم بعد یک سال ادرس اموزشگاه تغییر کرده بود رفت یه جای خلوت رفتم امتحان دادم مقرراتو رعایت کردم ولی افسره گفت هنوز تسلط نداری رد کرد هفته ی بعدش که شد سری اخر همون افسر بود گفت به نظر من باید خیلی تمرین کنی من با ارفاق قبولت میکنم چون خیلی رد شدی ولی تمرین کن در اینده فحش ندن بگن تو روح اون افسری که بهت گواهینامه داده😂😂ولی من اصلا علاقه ای هم ندارم و کلا یه ترسی دارم تو این ده سال چند بار کلا نشستم پشت فرمون 

حوصله ندارم دیگه الان چند ماهه همسرم حتی ماشین گرفته برم کنار پارکینگ با اسنپ میرم میام پیر شدم مادر

😄

نه بابا پیری کجا بووود هنو اوله جوونیه

منم خودم واقعا حوصلم نمیکشه

نامزدم باشه که اصلا نمیشینم

ولی خب سفر کاری زیاد میره خودم مجبورم برم کارامو انجام بدم و بیام

متاهل🧸