2777
2789
عنوان

رابطه ناموفق باهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید همسرت دچار استرس میشهبرای همسر منم این مشکل به وجود اومده اجازه میدادی یک ربع نیم ساعت میگذشتهم ...

ایشون فقط میخاد زود انجام بده بره بخابه که فردا صبح بره سر کار برا همینه فک کنم.  کلن اعصابم خورده از دستش. 

اونم ببر دکتربا اعصاب خوردی که چیزی حل نمیشهباید ارامش داشته باشینشاید به خاطر استرس بوده

دکتر ببرم زود ناراحت میشه افسرده میشه. سریع هم میخاد بندازه تقصیر منکه. پوزیشن تو بد بود  برا همین نشد 

دکتر ببرم زود ناراحت میشه افسرده میشه. سریع هم میخاد بندازه تقصیر منکه. پوزیشن تو بد بود برا همین ن ...

خوب نبرش

ولش کن

خودت برو 

براشون بگو

همون قرصه هم بگو

ببین بخوره اشکال داره یا نه

بعد بخر 

موقع خوردن هم جلدش نشونش نده

بگو دکتر داده تو هم باید بخوری

خانه شماره 12 میدان گریمولد
ایشون فقط میخاد زود انجام بده بره بخابه که فردا صبح بره سر کار برا همینه فک کنم. کلن اعصابم خورده ا ...

میتونی تایم رابطه رو نذاری برای اخرشب

سر شب که انرژی بالای داره انجام بده بعدشم سخت نگیر این ماه نشد ماه بعد خدابزرگه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

نمیدونم. حرفمم گوش نمیکنه. لج میکنه. میگم سیگار نکش میکشه. میگم قبلش ورزش سنگین نکن میکنه. کلن لج ...

یه مدت بیخیال بچه داستن بشید 

ببینید اخلاقاتون باهم مچ میشه یا نه 

بگو ورزش و سیگار دوتا قطب مخالفن اخه

دیابت داره؟ بهش ویزارسین ۵۰ بده

دیابت نداره خدارو شکر چون میخاد زود انجام بده بره بخابه. والا بد هیکل و بیریختم نیستیم بخدا. دکترمم معاینم کرد. یه سر سوزنم عفونت نداشتم. بخدا مردم  حسرت دارن زن بدون عیبو ایراد داشته باشن.  این میخاد زود انجام بده تند تند بره بخابه. خب نمیشه. دیگه. بهشم میگم. گردن نمیگیره. میگه. داری غر میزنی 

ببخشید خواهر معذرت میخوام باور کنید شما هم  مثل خواهر م هستین  .خیلی شرمنده وخجالت زده ام که وارد تاپیکتون شدم اما اینجا بیشتر بحث زندگی و آینده  دو تا آدمه نتونستم بی تفاوت باشم من برادرم همین مشکلو داشت ومتاسفانه بعد از یکسال باعث شد از هم جدا شن  اما بزور بردیمش دکتر ودو سال بعد دوباره ازدواج کرد وحالا پسرشون یک سالشه .اگه خواستین. توضیحات تکمیلی  رو براتون مینویسم بازم مجدد هزاران بار معذرت میخوام 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
خوب برین آزمایش اسپرم بده و آرامش بده هم خودت هم همسرت و دقت کن که قبلش خود... یی نکرده باشه

آزمایش. هه. یکساله. دکتر گفته آزمایش بده. وقت نکرده بده.    منم بیخیالش شدم. گفتم. چرا اصرار کنم. خودم مشکل نداشته باشم. خودمو درمان کنم. بعد اگه  مشکل بود. بره آزمایش بده    تازه میگه. من دیگه وقتشه پدر بشم.  خب کو همکاری کو انرژیت. تازه ناراحتم میشه از دست من 

آزمایش. هه. یکساله. دکتر گفته آزمایش بده. وقت نکرده بده. منم بیخیالش شدم. گفتم. چرا اصرار کنم. خو ...

نه گلم با ناراحتی مشکل حل نمیشه بنظرم آزمایش اسپرم خوبه حداقل کیفیتش رو مطلع میشین. و یکی هم نمیخوام فکرت رو مشغول کنم فقط مطمعنی قبلش خودار... نداشته که نتونسته انجام بده؟

سلامتی و خوشبختی دخترم