2777
2789
کدوم ادم احمقی بخاطر پول و مهریه با زندگی و اینده و ابرو خودش بازی میکنه؟ شماها بیمارید بخدا

اره من بیمارم ولی زیاد دیدم

نمومش زن پسر خالم زن پسر دایی

زن پسز عموم

زن همکارم

که فردای عروسی مهریه رو کذاشتن اجرا رفتن عشق حال دوباره با یکی

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من بیمارم ولی زیاد دیدمنمومش زن پسر خالم زن پسر داییزن پسز عمومزن همکارمکه فردای عروسی مهریه رو ...

اینایی که مثال زدین همه شون روز بعد از عروسی مهریه گذاشتن اجرا؟؟؟؟شما تو زندگی هیچ کدوم نبودید که بدونید چه خبر بوده نه پسر دایی نه پسر عمو نه همکار شما رو از جزئیات زندگی‌ شون آگاه نکردن بنابراین خودشون رو بی تقصیر جلوه دادن واسه همینه که شما این همه زن رو یه طرفه قضاوت کردین

اره من بیمارم ولی زیاد دیدمنمومش زن پسر خالم زن پسر داییزن پسز عمومزن همکارمکه فردای عروسی مهریه رو ...

عزمزمه همین که میگی زن پسر عموم و... نشون میده شما سمت پسر بودی و حرفهای مرد رو شنیدی 

همین نشون میده که یه طرفه رفتن قاضی و راضی برگشتن 

دیگه پسرها نمی تونن انتظار داشته باشن گه زنها با هر اخلاق بد و مشکلی بسوزن و بسازن 

تیغ زن چ طرز صحبتههمین ادبیاتت باعث طلاق اینده ته

خود شما برادر داشته باشین دلتون میاد اینجوری بشه ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

چون مثل قدیم ادم ها دیگه اهل سوختن و ساختن نیستن و این بد نیست

به نظرم نسل های قبل مشکل داشتن که با بدبختی و سردی و طلاق عاطفی هم ادامه میدادن

وقتی دو نفر کنار هم خوشبخت و خوشحال نیستن طلاق بهترین راهه

قانون قدیمی مهریهاکه عین ادم بشینن مهریه رو درست کنن شاهد طلاق های تیغ زنی نمیشن نگین نه که تا خود ش ...

موافقم، درکنارش قانون قدیمی حق طلاق و خروج از کشور و اشتغال و تحصیل و تمکین و حضانت و دیه و ارث و شهادت نصف و هرچی بین زن و مرد متفاوته رو هم درست کنن، دیگه شاهد بی‌عدالتی نه از این طرف نه از اون طرف نباشیم

موافقم، درکنارش قانون قدیمی حق طلاق و خروج از کشور و اشتغال و تحصیل و تمکین و حضانت و دیه و ارث و شه ...

دقیقا منم‌ موافقم

امیدوارم چنین بشه