2777
2789
عزیزم انشالله خوشبخت بشی بنظرت سنی ک ازدواج کردی خوب بود منم ۲۳ ام ولی حس میکنم زوده

من راضیم گلم

سه سال باهم دوست بودیم دیگه حس کردم وقتشه که ازدواج کنیم

ولی خب باز نظر ها متفاوته بسته به شرایط و روحیات خودت تصمیم بگیر

چون زندگی متاهلی خیلی مسئولیت داره

اگه خودت حس میکنی که میتونی از پسش بربیای ازدواج کن وگرنه قشنگ از مجردیت لذت ببر بعد ازدواج کن🫠

متاهل🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راضیم گلمسه سال باهم دوست بودیم دیگه حس کردم وقتشه که ازدواج کنیمولی خب باز نظر ها متفاوته بسته ب ...

چقد خوب 😍😍

عشقتون پایدار 

اره درست میگی ، من از مجردیم لذت بردم سفر مجردی و... با توجه به سنم رفتم ولی فکر میکنم میشه بیشتر از اینا عشق و حال کرد از طرفی میگم همش ب فکر تفریح باشم ممکن موردهای خوب رو از دست بدم

چقد خوب 😍😍عشقتون پایدار اره درست میگی ، من از مجردیم لذت بردم سفر مجردی و... با توجه به سنم رفتم و ...

ببین گلم اگه مورد خوب اومد خواستگاری حتما قبول کن ریسک نکن

ولی تا زمانی که مورد خوب نیومد فکر ازدواج نباش بازم عشق و حالتو بکن

متاهل🧸

ببین گلم اگه مورد خوب اومد خواستگاری حتما قبول کن ریسک نکنولی تا زمانی که مورد خوب نیومد فکر ازدواج ...

اره درست میگی مرسی عزیزدلم 

راستش قبلا هرچی میومد رد میکردم ولی الان یکی اومده وضعش تقریبا اوکیه حالا تا ببینیم چی پیش بیاد