2777
2789

حالا من باشما پارتی میگیرم🤣🤣🤣

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونوقت منو آبجیم از خدامون بود مامان بابام برم جایی و اجازه بدن ما خونه تنها بمونیم😐

خیلی لوسی ها سخت نگیر خوش بگذرونین با هم 

بیرون برید یه وعده غذای مورد علاقه تون و با هم درست کنید 

کیک بپزید فیلم نگاه کنید یه وعده هم بیرون بخورید یا سفارش بدید نشون بده بزرگ شدین 

ناراحتی هم نکن که فکرشون پیش شما بمونه اونا هم به تنهایی احتیاج دارن همیشه که نباید بچه ها دنبالشون باشن

من خیلی وابسته و همینطور حساسم🥲

من اصلا وابسته نیستم خداروشکر

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

اونوقت منو آبجیم از خدامون بود مامان بابام برم جایی و اجازه بدن ما خونه تنها بمونیم😐خیلی لوسی ها سخ ...

منمممممممم باورت میشه تنها ک میشم بهترین غذارو برا خودم درست میکنم با اشتها میخوردم 🤣

منمممممممم باورت میشه تنها ک میشم بهترین غذارو برا خودم درست میکنم با اشتها میخوردم 🤣

منم چون با آبجیم بودم ذوق همه چی و داشتم 

الان که خونه ی خودمم از این کارا نمیکنم تنها بودنی هم غذا ساده ترین چیز 😄

اون موقع ها تا مامان بابام میرفتن از خونه بیرون سه سوت لباس میپوشیدیم تلفن ثابت خونه رو هم از برق می‌کشیدیم میدوییدیم بیرون🤣🤣

منم چون با آبجیم بودم ذوق همه چی و داشتم الان که خونه ی خودمم از این کارا نمیکنم تنها بودنی هم غذا س ...

دهن سرویسا🤣