2777
2789
عنوان

از دست مادرش زندگی نداریم تازگیا این اخلاقم باید تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول اینا داره ؟؟؟واسه خودت بری کلاس اینا ؟

تمام پولاش رو زیر پوستی مادر و خانوادش میگیرن فکر کن از اون موقع که من اومدم مادرش تمام وسایل خونشون عوض کرده از اون ور با قربونت برم ازش هر دقیقه پول میگیره ماهی دو تومن میده به من اونم یبار بده یبار نده با هزار منت

می‌شینم با مادرش صحبت میکنم شما با این کارت داری آسیب میزنی به زندگی ما و کلی حرف میزنم برمیگرده میگ ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه هیچی نهایت میندازتت بیرون

که میری باز شکایت میکنی اگه دست روت بلند کنه بری پزشک قانونی که باسنشو پاره میکنن

بعدشم بگو با تو‌عجوزه و‌اون پسر احمق و بچه ننه کی‌جز من تحمل میکنه اخه

کسی از تو‌پسرت سر تر باشه چرا باید بیاد تو خانواده مریض و کثافتی مثل شما

توام مطمئن باش خیلی خوبی فقط پشتیبان نداری و‌اینا فکر میکنن مثل ی مال از بازار خریدنت حق اعتراض نداری

ولی بهشون بفهمون اگه کسی بالاسرت نیست اول خدارو داری بعد خودت برمیای از پسشون

‏در‌ من خری به گل نشسته.

ببین عزیزم حالا که داری میگی جایی برای رفتن نداری پس بمون و فکر کن اصلا نیست!!!! امیدوارم که آدم محد ...

محدود کن و بد دله خیلی زیاد پوشش منو عوض کرد به همه کاری کار داره بیرون میتونم برم زمانی که کاری داشته باشم نداشته باشم نمیزاره دقیقا الان تو این وضعیتم و بلاتکلیف نمی‌دونم با کسی هست یا نه باز برام مهم نیست میگم اصلا باشه اره تو فکر کسی درآمدم

اگر میتونی که جمع کن طلاوپس انداز عموی رو پاشو خودت راحت کن بندازش بغل ننه اش

اره دارم پس انداز در حد اجاره کردن خونه فقط کار و شغلی بلد نیستم برای خرج و مخارج خودم و مواد غذایی و خونه

هیچ غلطی نمیتونه بکنه هیچی نهایت میندازتت بیرونکه میری باز شکایت میکنی اگه دست روت بلند کنه بری پزشک ...

دقیقا پیرزن خجالت نمی‌کشی فکر نمیکنه اون دنیایی هم هست دقیقا همین کار رو میکنم صبح میخواستم برم دنبال کارای اجرا گذاشتن مهریه والا بچه هم ندارم بمونم که چی بشه

هیچ غلطی نمیتونه بکنه هیچی نهایت میندازتت بیرونکه میری باز شکایت میکنی اگه دست روت بلند کنه بری پزشک ...

هر وقت گفتم طلاق برمیداره خودکشی می‌کنه قرص خواب اور میخوره بخدا همیشه هم نجاتش دادم خانوادش نفهمن فردا بندازن گردن من و بگن کاره توعه قبول ندارن پسرشون دیونست یا خودشو میزنم در حد خونین و مالین کلا مشکل روانی داره انگار

دقیقا پیرزن خجالت نمی‌کشی فکر نمیکنه اون دنیایی هم هست دقیقا همین کار رو میکنم صبح میخواستم برم دنبا ...

اره برو اصلا نترس

اتفاقا تحریکش کن بزنتت بری پزشک قانونی عروس همسایه ما هفته پیش شوهرش زدتش رفته شکایت کرده زندانه اونم مادر و پدرش فوت کردن ی خواهر داره فقط

مگه شهر هرت بری زن بگیری برای بچت بعد بیای ۶ متر زبون داشته باشی و دائم چسبیده باشین بهم

انگار بزور زن اون مردتیکه دوهزاری شدی که اینجوری میکنن

‏در‌ من خری به گل نشسته.