2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا موهای صورتم ولی لپام نازک و رگی هستن

موی صورت رو من شنیدم اگه از ریشه بکنی و روغن مورچه بزنی کم کم نازک میشه و دیگه درنمیاد. میخوای اول اینا رو امتحان کن چون واقعا ریسکه. 

من ابله مرغان گرفتم بعد که خوب شدم دیدم رگهای صورتمو اسیب زده. الان اون ناحیه که رگاش معلومه همش یه حالت صورتی روی لپم داره. تا جایی که شک به روزاسه کردم رفتم دکتر بهم خندید گفت قرمزیش واسه اینه که رگات زیر پوست متورمن. منم اهل کاور و کرمپودر نیستم اما دکتر گفت باهاشون بساز چون ریسک داره لیزر کردن.

الهی به امید خودت...  
ببخشید عزیزجان دوباره میپرسمتو چند جلسه و فاصله جلسات چقد بود؟ بعد اینکه باید موها کااااامل دربیاد ت ...

۶ جلسه 

ماهی یکبار 

باید موهاتو شیو کنی و بری 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
موی صورت رو من شنیدم اگه از ریشه بکنی و روغن مورچه بزنی کم کم نازک میشه و دیگه درنمیاد. میخوای اول ا ...

من از اول لپام قرمزه ولی لپ نسبت ب بقیه ورتم موهاش کمه

حتی بعضی ماسکهارو استفاده کنم اول لپم میسوزه دیگه برمیدارم

من از اول لپام قرمزه ولی لپ نسبت ب بقیه ورتم موهاش کمهحتی بعضی ماسکهارو استفاده کنم اول لپم میسوزه د ...

پس تو هم مثل من صورتت حساسه عزیزم. 

پوست حساس واقعا اذیت کنندس حالا از من مختلط هم هست نمیتونم محصولات اختصاصی پوست حساس رو استفاده کنم

الهی به امید خودت...  
پس تو هم مثل من صورتت حساسه عزیزم. پوست حساس واقعا اذیت کنندس حالا از من مختلط هم هست نمیتونم محصولا ...

بله باید فقط برا پشت لب و چونه برم

چون اگه میسوزه حین لیزر میدونم نمیشه تحمل کرد

لپام خیلی نازکه

بله باید فقط برا پشت لب و چونه برمچون اگه میسوزه حین لیزر میدونم نمیشه تحمل کردلپام خیلی نازکه

اره بعد تیره هم میشه اگه پوستت سفیده

من پیشنهادم اینه حتی پشت لبتم نکن اول زیر چونت که پیدا نیست رو بکن 

الهی به امید خودت...