2777
2789
عنوان

برادرشوهرم شوهرمو میبره با خودش برای انتخاب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 51 پست

عزیزم بد بین نباش 

چه اشکال داره همراهش بره؟ 

تو باید به شوهرت اعتماد داشته باشی 

تجربه آتش از برادرش بیشتره ، برادرش دوست داره همراهش بره

اتفاقی نمیوفته گلی🤦🏻‍♀️بد به دلتون راه ندین

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای همون یک بارشم نباید بره اونم توسط برادرش برادرش کارای غیر اخلاقی میکنه من دوس ندارم باهاش بره ...

عزیزم اینو باید خودت شوهرت متوجه بشه بچه که نیست اگر خودش میبینه برادرش کاراش غیر اخلاقی پا پس میکشه حق داری هااا ولی مردا رو. نباید گیر بدی صبر کن خودش که بفهمه و بدونه دیگه نمیره. الان با اصرار شما چی شد هیچی رفت کار خودشو کرد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چقدر ناپختگی تو رفتارتون هست خیلی دل به گوش همسرت به حرف تو باشه امیدوار نباش همینجور که تو با من غ ...

لجبازی چیه   چرا فاز  مک برمیداری؟   همه باید ب حرفت باشن؟🙄

نگفت عروسی و مراسم. گفت جلسه آشنایی. اصلا خودتو جای این خانوم نذار، خودتو بذار جای اون دختره که واسه ...

شما از کجا مطمئنی دختره نگفته با خواهر و برادرت بیا؟

از کجا مطمئنی شوهر اسی حق پدری به گردن برادرش نداره ؟

این که چی درست و چی اشتباه رو خود فرد تعیین میکنه نه نظر دیگران شاید تو فرهنگ اونا پذیرفته شده باشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

عزیزم بد بین نباش چه اشکال داره همراهش بره؟ تو باید به شوهرت اعتماد داشته باشی تجربه آتش از برادرش ب ...

از برادرش بیزارمممم همه کار کرده  که ما رو جدا کنه

ولی ما عاشق همیم 

بالاخره ادم میترسه

لجبازی چیه چرا فاز مک برمیداری؟ همه باید ب حرفت باشن؟🙄

باشه مووفق باشی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

از برادرش بیزارمممم همه کار کرده که ما رو جدا کنهولی ما عاشق همیم بالاخره ادم میترسه

شما از برادرش بیزاری ، ولی ایشون که قرار نیست برادریشو تموم کنه!!

با این حساسیت بیش از حد ، فقط همسرتون حساس میکنی و سوق میدی به سمت هانپادش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

شما از برادرش بیزاری ، ولی ایشون که قرار نیست برادریشو تموم کنه!!با این حساسیت بیش از حد ، فقط همسرت ...

حساسیت بیش از حد نیست . بالاخره ادم باید مراقب زندگیش باشه

من ک نرفتم بگم نباااید بری  اگ بری فلان .فلان..

پیش گیری بهتر ازدرمان ست

شما از کجا مطمئنی دختره نگفته با خواهر و برادرت بیا؟از کجا مطمئنی شوهر اسی حق پدری به گردن برادرش ند ...

دختره چرا باید بگه با برادرت بیا؟ اصلا این حق رو نداره. دلیلی هم نداره بگه با برادرت بیا. بعدشم اگه فرهنگشون اینجوری بود، الان اسی ناراحت و نگران نبود از این حرکتشون‌. به نظرم اون آقایون متوجه نیستن دارن چیکار میکنن، بلد نیستن این چیزا رو. وگرنه کارشون خیلی چیپ و مزخرفه. الان مثلا برادر می‌ره دست برادرش که چه چیزی رو کشف کنه؟ بازم خواهر مادر حس ششم دارن زنها رو خوب میشناسن، یه چیزایی از رفتار دختره دستگیرشون میشه. آقا به جز اینکه به قیافه و طرز لباس پوشیدن دختره توجه میکنه، چه چیز دیگه ای میخواد کشف کنه؟

حساسیت بیش از حد نیست . بالاخره ادم باید مراقب زندگیش باشهمن ک نرفتم بگم نباااید بری اگ بری فلان .ف ...

خوددانی گلی🤷🏻‍♀️

شما از کجا مطمئنی دختره نگفته با خواهر و برادرت بیا؟از کجا مطمئنی شوهر اسی حق پدری به گردن برادرش ند ...

درضمن اسی الان ناراحته ، وظیفه شوهرشه که دل زنشو به دست بیاره و کاری کنه ناراحتیش تشدید نشه. به جهنم که اون دختره درخواستش چیه. به شوهر اسی چه ربطی داره؟ این آقا وظیفشه اول از همه زنشو راضی نگه داره، نه اینکه بخاطر برادر و یه دختر دیگه، زنشو ناراحت کنه. خواهشاً اینقدر زنان علیه زنان نباشید.

دختره چرا باید بگه با برادرت بیا؟ اصلا این حق رو نداره. دلیلی هم نداره بگه با برادرت بیا. بعدشم اگه ...

دقیقاااا

من بدم میاد دو تا پسرررربرن سر قرار 

خب حتما شوهرم حتما  میخواد براندازش کنه  ازش سوال بپرسه

خب ک چی