دخترم سه سالشه از نوزادی خیلی در مقابل خواب مقاومت داشت تا الان ....من روزها نمیخوابونمش شب هم نمیخوابه یعنی اگر روز چندساعت بخوابه با اگر روز نخوابه تفاوت خواب شبش یک ساعته ...ی چندشب بود شب ساعت ۹ میخوابید منم خوشحال دیگه اما دوباره مثل قبل شده دیشب با اینکه روز نخوابیده بود ساعت دوازده خوابید ب بدبختی و زور
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
اصلا چیزی دستش نده بگو من لالا دارم میخوام بخوابم تو هم دوست داشتی بخواب خودتو بزن بخواب
صدام می نه صدبار میگه مامان مامان دستشویی دارم با اینکه قبل خواب رفته میخواد منو بلند کنه میبرم واقعا هم داره
بعد میخوابم میگه مامان گرسنمه
مامان غصه
مامان گوشی
صدبار میگه آب آب
یا اگرم روز نخوابه که شب من ساعت ده به بعد دیگه نمیکشم
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اولش نمی خوابه ولی عادت میکنه، بچه سه ساله روتین خوابش باید دست مادرش باشه نه خودش
نمیکنه بقران ب خدا هرکار بگی کردم دوساله یعنی نباید عادت کنه؟؟؟ من از خیلی وقته که روز نمیخوابمونم شب زود بخوابه ی شب ۹ میخوابه ک خیلی محاله ی شب ۱۲ یه شب ۱۰ هروقت دلش بخواد
دیگه نمیدونم چکار کنم دیروز نخوابیده بردمش شهربازی کلی بدو بدو و فعالیت داشته اومدیم خونه شام خورده کلی بازی کردیم ساعت نه من خاموشی زدم اونم دراز کشید ساعت ۱۱ بلند شد سرحال گف من اصلا اصلا خوابم نمیاد چکار کنم
بزن تو دهنش تا چپه بشه شوخی کردم ولی ی دکتر ببرش حتما اگ ساعت خابش تو کل ۲۴ ساعت زیر ۱۳ ساعت هست ...
بعد از ظهر میتونم زورش کنم بخوابه سه ساعت یعنی عصر بخوابونمش ؟؟؟ تا ساعت خوابش بیشتر بشه ؟