2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی قشنگ 🥲

84 بازدید | 11 پست

دیشب پدربزرگم رو تو خواب دیدم . اسفند ماه فوت شد هنوز یکسال نشده . تو یه باغ خیلی خیلی خوشگل بود پر درخت . از هر میوه ای که فکرشو بکنی . یه عالمه میوه چیده شده از درخت همینطوری روی زمین بود پدربزرگم نشسته بود میوه هارو مرتب می‌کرد میچید توی جعبه. داشتم نگاش میکردم گفت باباجان بیا جلو چرا نگاه میکنی بیا از این میوه ها بردار بخور . خونتون هم ببر . تو دستم چند تا میوه بود گفتم برداشتم باباجون گفت این همه میوه چرا اون چندتارو برداشتی. بیا زیاد ببر . آنقدر فضای قشنگی بود آنقدر حس خوبی داشت فک کنم اونجا خود بهشت بود 

از ساعت ۶ بیدار شدم اشکام همینطوری داره میریزه 😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بیامرزه 

پس چرا من خوابام بی معنیه

این همه آدم خواب میبینن 

من خواب دیدم رفتم پیش فضایی ها پول اومده به کارتم با اتوبوس رفتم مسافرت چپ کردم🤣

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

الهی خدابیامرزه 🙁

جاشون خوبه گل 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خدا بیانرزش

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع