2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم گرفته یع روز خوبه حالش میگم دیگه خوب شد فرداش باز حالش بد میشه ۱۵ روزع الان بردیم دکتر میگه ک ...

من خودمم یکم دی گرفتم شدید!!یه هفته طول کشید خوب بشم بعد یه هفته کامل حالم خوب بود الان باز با بدن درد و سرفه و گلو درد بیدار شدم از خواب 

من گرفتم قشنگ دو هفته افتادم هرشب سرم و آمپول مسکن میزدم . سردرد و حالت تهوع و سرفه خشک بدن درد بی اشتهایی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
مامانمم۱۵ روزه گرفته یه روز میگه خوبم یه روز میگه حالم بده

نگاه کن من چندین بار کرونا گرفتم با یک سرم خوب شدم.بدترین مریضی بود که گرفتم.قشنگ جون آدم رو ریز ریز میگیره.هنوز سرفه دارم.نفس کم میارم.دل درد.تهوع و اسهال